Dětská obuv v Děčíně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17154
14.10.11 09:07

Dětská obuv v Děčíně

Ahojky, nevíte někdo, kde seženu v Děčíně botičky fare, superfit nebo podobné? Prý by v Děčíně měly být 2 prodejny, jedna prý někde v okolí Alberta u autobusového nádraží. Já nic nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
14.10.11 09:26

Ahoj :mavam: na Bezručovce je prodejna s botičkami, je to hned ten rohový barák myslím, že ho teď opravují :nevim: je na proti kooperativě. O tom druhém opravdu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.10.11 09:37
katyca píše:
Ahoj :mavam: na Bezručovce je prodejna s botičkami, je to hned ten rohový barák myslím, že ho teď opravují :nevim: je na proti kooperativě. O tom druhém opravdu nevím

jé děkuju, tak už konečně vím směr :wink:
ten druhý obchůdek je prý nově otevřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.10.11 09:40

jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.10.11 09:53
lenholka píše:
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykla :roll:

no tak to se tam snad začnu i těšit :mrgreen: dík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.10.11 09:54
maluska píše:
lenholka píše:
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykla :roll:
no tak to se tam snad začnu i těšit :mrgreen: dík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit :-)

Neboj to příjde, šmatlá nožky za sebou co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.10.11 09:56
maluska píše:
lenholka píše:
no tak to se tam snad začnu i těšit :mrgreen: dík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit :-)

nase mala doma chodi celkem dobre, ale jak se ji nasadi boty tak ji to nejde, ona se nejak blbe stavi pres levej nart a jak ma pak botu tak o ni zakopava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.10.11 10:13
lenholka píše:
maluska píše:
lenholka píše:
nase mala doma chodi celkem dobre, ale jak se ji nasadi boty tak ji to nejde, ona se nejak blbe stavi pres levej nart a jak ma pak botu tak o ni zakopava :roll:
Štěpánko je ještě maličká ona na to příjde jak má ty nožičky správně dát, je dobré, aby hned od začátku co začnou chodit měli na nožičce anatomické bačkorky. Pak jim to ani nepříjde. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.10.11 11:14

jeeee a to je co anatomicke backorky?? :-D to neznam… obcas dam capacky na doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.10.11 11:35
lenholka píše:
jeeee a to je co anatomicke backorky?? :-D to neznam… obcas dam capacky na doma :nevim:

Jasně jsou upravené tak aby se nedeformovalo chodidlo a vyvýjelo se jak má a nebyla nožka plochá, mi jsme kupovali jako by sandálky, aby nožička luftovala stáli okolo 150,– nevím jak teď. A kupoval jsem je hned co malá začla chodit, jsou protiskluzové. A mají je pomalu všude a asi si sis spíš nevšimla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.10.11 11:57
katyca píše:
maluska píše:
lenholka píše:

a to já se nebojím :-D ona chodí docela dobře (v rámci prvních krůčků myslím) ale jen kousíček, když má cíl tak 2 metry tak si tam dojde - ale ten děs v očích :lol: ona se bojí, je na sebe strašně opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.10.11 12:08
maluska píše:
katyca píše:
maluska píše:
lenholka píše:
a to já se nebojím :-D ona chodí docela dobře (v rámci prvních krůčků myslím) ale jen kousíček, když má cíl tak 2 metry tak si tam dojde - ale ten děs v očích :lol: ona se bojí, je na sebe strašně opatrná
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.10.11 11:35

tak ještě jednou moc díky, dneska jsme se byli v obchůdku juknou a koupili hned bačkůrky i zimní boty - mají tam slušný výbět a paní je opravdu moc ochotná, jsme nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
17.10.11 11:43

Hlavně, že jste si vybrali já tam koupila minule funkčí prádlo a jsem sním také spokojená :palec: Je pravda, že takové prodavačky se už moc nevidí, je skvělá a má sanhu poradit i když z toho nebude mít kšeft. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková