Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, nevíte někdo, kde seženu v Děčíně botičky fare, superfit nebo podobné? Prý by v Děčíně měly být 2 prodejny, jedna prý někde v okolí Alberta u autobusového nádraží. Já nic nenašla ![]()
Ahoj
na Bezručovce je prodejna s botičkami, je to hned ten rohový barák myslím, že ho teď opravují
je na proti kooperativě. O tom druhém opravdu nevím
katyca píše:
Ahojna Bezručovce je prodejna s botičkami, je to hned ten rohový barák myslím, že ho teď opravují
je na proti kooperativě. O tom druhém opravdu nevím
jé děkuju, tak už konečně vím směr ![]()
ten druhý obchůdek je prý nově otevřený
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykla ![]()
lenholka píše:
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykla
no tak to se tam snad začnu i těšit
dík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit ![]()
maluska píše:lenholka píše:no tak to se tam snad začnu i těšit
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykladík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit
Neboj to příjde, šmatlá nožky za sebou co ![]()
maluska píše:lenholka píše:no tak to se tam snad začnu i těšit
jojo presne jak pise katyca, je tam leseni, pani je skvela,hodne poradi, mame skvely boty, jeste nejak naucit malou aby si na ne zvykladík, no já bych spíš potřebovala, aby malá začla konečně pořádně chodit
nase mala doma chodi celkem dobre, ale jak se ji nasadi boty tak ji to nejde, ona se nejak blbe stavi pres levej nart a jak ma pak botu tak o ni zakopava ![]()
lenholka píše:Štěpánko je ještě maličká ona na to příjde jak má ty nožičky správně dát, je dobré, aby hned od začátku co začnou chodit měli na nožičce anatomické bačkorky. Pak jim to ani nepříjde.maluska píše:nase mala doma chodi celkem dobre, ale jak se ji nasadi boty tak ji to nejde, ona se nejak blbe stavi pres levej nart a jak ma pak botu tak o ni zakopavalenholka píše:no tak to se tam snad začnu i těšit
jeeee a to je co anatomicke backorky??
to neznam… obcas dam capacky na doma ![]()
lenholka píše:
jeeee a to je co anatomicke backorky??to neznam… obcas dam capacky na doma
Jasně jsou upravené tak aby se nedeformovalo chodidlo a vyvýjelo se jak má a nebyla nožka plochá, mi jsme kupovali jako by sandálky, aby nožička luftovala stáli okolo 150,– nevím jak teď. A kupoval jsem je hned co malá začla chodit, jsou protiskluzové. A mají je pomalu všude a asi si sis spíš nevšimla ![]()
katyca píše:maluska píše:Neboj to příjde, šmatlá nožky za sebou colenholka píše:no tak to se tam snad začnu i těšit
a to já se nebojím
ona chodí docela dobře (v rámci prvních krůčků myslím) ale jen kousíček, když má cíl tak 2 metry tak si tam dojde - ale ten děs v očích
ona se bojí, je na sebe strašně opatrná
maluska píše:katyca píše:a to já se nebojímmaluska píše:Neboj to příjde, šmatlá nožky za sebou colenholka píše:no tak to se tam snad začnu i těšit
ona chodí docela dobře (v rámci prvních krůčků myslím) ale jen kousíček, když má cíl tak 2 metry tak si tam dojde - ale ten děs v očích
ona se bojí, je na sebe strašně opatrná
tak ještě jednou moc díky, dneska jsme se byli v obchůdku juknou a koupili hned bačkůrky i zimní boty - mají tam slušný výbět a paní je opravdu moc ochotná, jsme nadšená ![]()
Hlavně, že jste si vybrali já tam koupila minule funkčí prádlo a jsem sním také spokojená
Je pravda, že takové prodavačky se už moc nevidí, je skvělá a má sanhu poradit i když z toho nebude mít kšeft. ![]()