Botičky Superfit - a studené nožky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
876
31.10.11 07:13

Botičky Superfit- a studené nožky??

Ahoj maminy
včera jsme byli omrknout boty na zimu a v nejmenované prodejně mi pan říkal že zimní boty Superfit sice nepromoknou ale maminy se stěžují že děti mají chladne nožky- takže nejsou dost teplé???
Tak teď nevím co- Superfity jsme jěšte v zimně neměli šla jsem naisto pro ně a teď nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
31.10.11 07:19

My kupujeme superfitky pravidelně a zima v nich dětem nebyla. Pokud byly velké mrazy, pak jsem dávala ještě do boty termovložku (je lepší než ponožka navíc) a v pohodě. Letos plánuju superfitky pro sebe, tak vyzkouším na vlastní kůži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.10.11 07:22
Děkuji
a kde se dají sehnat pro nás dospelých???
cancerka píše:
My kupujeme superfitky pravidelně a zima v nich dětem nebyla. Pokud byly velké mrazy, pak jsem dávala ještě do boty termovložku (je lepší než ponožka navíc) a v pohodě. Letos plánuju superfitky pro sebe, tak vyzkouším na vlastní kůži :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.10.11 08:35

Já mám teda opačnou zkušenost, v superfitech bylo konečně teplo, narozdíl třeba od kožených s kožíškem, které sice měly žirafu, ale neudržely teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
31.10.11 08:45

taky nedám na tuhle značku dopustit…nepromokavé, teplé, lehoučké, ohebné…jen ta cena :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.10.11 08:53

doporučuju celokožené s beránkem, teplounké, staci jen puncosky www.jonap.cz, já to mám od baráku pár km, ale jinak to lze i objednat, je to přímo výrobna, proto takové ceny - ty se tam vlastně nezobrazují, ted jsem si to uvedomila. Ty zimní stojí myslím 550 a zimní s membránou za 650 - to jsou nejdražší boty… maji certifikát žirafu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
31.10.11 09:58

já snad seženu pro sebe ještě v dětské obuvi, aspoň prodavačka říkala že mívají až do vel. 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.10.11 12:43

Děkuji holky, koupime Superfity. Je to naše první zima co malá chodí tak půjdeme do nich. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.10.11 12:48

A co můžu doporučit, tak sněhulky hřejí o něco víc, než ty jejich kozačky, loni jsme měli nižší kozačky a sněhulky jsme užili mnohem víc, letos máme ty vysoké šněrovací kozajdy do školy a sněhule na běžné nošení. Ono je to vidět i na té botě, sněhule jsou trochu robustnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.10.11 12:55
A nepromoknou? taky mají ten gora-tex? s malou jsem denne venku mame psa.
Nelisa píše:
A co můžu doporučit, tak sněhulky hřejí o něco víc, než ty jejich kozačky, loni jsme měli nižší kozačky a sněhulky jsme užili mnohem víc, letos máme ty vysoké šněrovací kozajdy do školy a sněhule na běžné nošení. Ono je to vidět i na té botě, sněhule jsou trochu robustnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
31.10.11 14:00
critline píše:
A nepromoknou? taky mají ten gora-tex? s malou jsem denne venku mame psa.
Nelisa píše:

botky s goretexem, pokud jsou udržovány a pravidelně impregnovány, opravdu nepromoknou…kupuju takhle i tenisky superfit s goretexem a může v nich proběhnout i louži a je ok…

jako zimní alternativu k superfitkám případně kupuju ecca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.10.11 14:14

Nepromoknou, jak píše alla, chce to impregnovat, ovšem sprej musí být na membránovou obuv.
Ecco jsem měla jako záložní značku, pokud by nebyly superfity podle mých představ, ecco je o něco dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková