Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminy
včera jsme byli omrknout boty na zimu a v nejmenované prodejně mi pan říkal že zimní boty Superfit sice nepromoknou ale maminy se stěžují že děti mají chladne nožky- takže nejsou dost teplé???
Tak teď nevím co- Superfity jsme jěšte v zimně neměli šla jsem naisto pro ně a teď nic. ![]()
My kupujeme superfitky pravidelně a zima v nich dětem nebyla. Pokud byly velké mrazy, pak jsem dávala ještě do boty termovložku (je lepší než ponožka navíc) a v pohodě. Letos plánuju superfitky pro sebe, tak vyzkouším na vlastní kůži ![]()
cancerka píše:
My kupujeme superfitky pravidelně a zima v nich dětem nebyla. Pokud byly velké mrazy, pak jsem dávala ještě do boty termovložku (je lepší než ponožka navíc) a v pohodě. Letos plánuju superfitky pro sebe, tak vyzkouším na vlastní kůži
Já mám teda opačnou zkušenost, v superfitech bylo konečně teplo, narozdíl třeba od kožených s kožíškem, které sice měly žirafu, ale neudržely teplo.
taky nedám na tuhle značku dopustit…nepromokavé, teplé, lehoučké, ohebné…jen ta cena
![]()
doporučuju celokožené s beránkem, teplounké, staci jen puncosky www.jonap.cz, já to mám od baráku pár km, ale jinak to lze i objednat, je to přímo výrobna, proto takové ceny - ty se tam vlastně nezobrazují, ted jsem si to uvedomila. Ty zimní stojí myslím 550 a zimní s membránou za 650 - to jsou nejdražší boty… maji certifikát žirafu.
já snad seženu pro sebe ještě v dětské obuvi, aspoň prodavačka říkala že mívají až do vel. 39
Děkuji holky, koupime Superfity. Je to naše první zima co malá chodí tak půjdeme do nich. ![]()
A co můžu doporučit, tak sněhulky hřejí o něco víc, než ty jejich kozačky, loni jsme měli nižší kozačky a sněhulky jsme užili mnohem víc, letos máme ty vysoké šněrovací kozajdy do školy a sněhule na běžné nošení. Ono je to vidět i na té botě, sněhule jsou trochu robustnější.
Nelisa píše:
A co můžu doporučit, tak sněhulky hřejí o něco víc, než ty jejich kozačky, loni jsme měli nižší kozačky a sněhulky jsme užili mnohem víc, letos máme ty vysoké šněrovací kozajdy do školy a sněhule na běžné nošení. Ono je to vidět i na té botě, sněhule jsou trochu robustnější.
critline píše:
A nepromoknou? taky mají ten gora-tex? s malou jsem denne venku mame psa.Nelisa píše:
botky s goretexem, pokud jsou udržovány a pravidelně impregnovány, opravdu nepromoknou…kupuju takhle i tenisky superfit s goretexem a může v nich proběhnout i louži a je ok…
jako zimní alternativu k superfitkám případně kupuju ecca…
Nepromoknou, jak píše alla, chce to impregnovat, ovšem sprej musí být na membránovou obuv.
Ecco jsem měla jako záložní značku, pokud by nebyly superfity podle mých představ, ecco je o něco dražší.