Zimné topánočky Tripos, Protetika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
286
26.10.11 09:09

Zimné topánočky Tripos, Protetika

Ahojko maminky, chcela by som veľmi poradiť…momentálne zháňam pre takmer 5 ročného synčeka nejaké kvalitné topánočky na zimu. Rozmýšľam hlavne nad týmito dvoma značkami. Minulý rok sme mali Tripos, tie topánočky sú i teraz ako nové, čiže sú super…s protetikou mám skúsenosti menšie.
Neviem sa však rozhodnúť, či vybrať topánky na šnúrovanie alebo suchý zips. Trošku sa obávam toho, že sa zips vlhkom a používaním opotrebuje a nebude lepiť a čiže topánky budú znehodnotené. Synček chodí do škôlky, čiže suchý zips je viac praktický, naozaj sa neviem rozhodnúť…Inak, čo momentálne obúvate svojim deťom do škôlky? Stále ešte nejaké botasky či už niečo teplejšie?
Napíšte mi prosím nejaké vaše skúsenosti. Ďakujem Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
26.10.11 09:57

značku nemám ani jednu, s tím neporadím :-(
Chtěla jsem koupit dcerce taky na suchý zip kvůli školce, ale bota jí nesedla, má úzkou nožku a lépe ji sedly šněrovací. Takže doporučuji vyzkoušet.
Do školky momentálně nechodí kvůli nemoci, ale dala bych dle počasí, teď je tu 14 tak bych dala podzimní, ale minulý týden tu bylo kolem 0 a některé děti chodily v zimních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.10.11 10:27

pokud chodí do školky, tak jsou praktičtější ty se suchým zipem (nemusí mu nikdo pomáhat s obutím a je to rychlejší, to, že by zip nelepil se neboj, my zatím měli pouze se suchými zipy a zapnutí funguje i po zimě)
Tripos neznám, Protetiku kupujeme a spokojenost, boty jsou moc pěkné vizuelně, dobře zpracované (šití, spoje), cenově přijatelné, my jsme opravdu spokojeni a na jaře je budu kupovat zase pro obě děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková