Botičky v Liberci pro 8 měsíční mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
8.7.13 18:23

botičky v Liberci pro 8m mimčo

Ahojky, nevíte někdo v Liberci o krámku s botkama pro 8 měsíčního prcka tak do 200,–? víc se mi moc dávat nechce když z toho za chvilku vyroste :D a už pochoduje kolem nábytku tak aby měl něco na nožkách :) :mavam: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
8.7.13 18:29
@maynecka píše:
Ahojky, nevíte někdo v Liberci o krámku s botkama pro 8 měsíčního prcka tak do 200,–? víc se mi moc dávat nechce když z toho za chvilku vyroste :D a už pochoduje kolem nábytku tak aby měl něco na nožkách :) :mavam: díky

na ťapání kolem nábytku nic nepotřebuje, stačí protiskluzový ponožky. botky jsou zbytrčný do doby, než přejde celý obývák. a do 200 dobrý boty neseženeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.7.13 18:32

@maynecka na chození kolem nábytku žádné boty nepotřebuje a nějaké šity za 200 už vůbec ne :roll: Kup ponožky s protiskluzem a boty až když dítě chodí v prostoru a nepřevažuje lezení nad chozením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.7.13 18:47

No já jsem slyšela, že když už se prcek snaží chodit tak by měl mít botky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.7.13 19:14
@maynecka píše:
No já jsem slyšela, že když už se prcek snaží chodit tak by měl mít botky.. :nevim:

to je blbost. sice někdo to říká, ale naprostá většina lékařů ti řekne, že až když výhradně chodí, a neleze. a rozhodně by nemělo mít boty za 200. první boty musí být kvalitní, malá nožka se strašně snadno ničí, nošením nevhodné obuvi. respektiv ono na ceně tolik nezáeží, bota musí být hlavně lehká, ve třetině podrážky snadno ohebná, a mít pevnou patičku. V deichmannu mají některý botičky dobrý a levný, ale fakt jak který. musíš vybírat, těch co splňují výše uvedené tam moc nemají, ale pár jo, i za 300. ale dokud nebude chodit sám, tak fakt nic nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.7.13 20:09
@slavuska1 píše:
to je blbost. sice někdo to říká, ale naprostá většina lékařů ti řekne, že až když výhradně chodí, a neleze. a rozhodně by nemělo mít boty za 200. první boty musí být kvalitní, malá nožka se strašně snadno ničí, nošením nevhodné obuvi. respektiv ono na ceně tolik nezáeží, bota musí být hlavně lehká, ve třetině podrážky snadno ohebná, a mít pevnou patičku. V deichmannu mají některý botičky dobrý a levný, ale fakt jak který. musíš vybírat, těch co splňují výše uvedené tam moc nemají, ale pár jo, i za 300. ale dokud nebude chodit sám, tak fakt nic nekupuj.

to je přesně a vydstižne napsano, když už tak kup capáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.7.13 20:10

http://www.capacky.cz/ nolen mě pěkný, ale musela by jsi si měsíc počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...