Botičky v Olomouci?

38
24.3.14 20:36

Boticky v Olomouci??

Ahoj holky, chtěla jsem se poptat, kde v Olomouci kupujete botičky pro děti.
Mala začala tapkat, tak potřebujem nějakou kvalitní obuv.
Dekuju za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2547
24.3.14 20:57

Taky budeme brzo kupovat, prý mají v senimu a stejný obchod je prý na zikové nahoře v albertu. zatím jsem se nedívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
24.3.14 21:00

Taky nakupujeme v Senimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
24.3.14 21:01

Ja jsem strasne spokojena s obchudkem u nas v Prostejove, pokud ti holky neporadi neco v Olomouci a tech 20 km by nebyl problem. Pani ma velky vyber, bere jen kvalitni boty a vzdy jsme dobre vybrali:-) kdyby ses chtela mrknout, ma facebook Detska obuv Jerry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.3.14 21:09

Ahoj, my kupujeme boty naproti Prioru, je tam takový průjezd, vedle nebo kousek od květinky, je to od Prioru přes tramvajové koleje. Paní nám tam vždycky dobře poradila, malé nožičku v botičkách pěkně „prohmatala“ a ozkoušela. Nikde jinde se nám nikdo nevěnoval, maximálně ukázal, kde máme hledat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.3.14 21:12

Kupujeme boty značky Jonap (podniková prodejna v Pasece u Šternerka) a v Olomouci je mají například v M textilu na Rožňavské ulici.
Boty Jonap mají certifikát tzv. žirafku a jsou vyrobené v ČR. A například pokud by mimčo mělo třeba vysoký nárt je možné se s nimi domluvit a oni upraví boty na míru. Mám s jejich botami nejlepší zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.14 21:19
@vykyluci píše:
Ahoj, my kupujeme boty naproti Prioru, je tam takový průjezd, vedle nebo kousek od květinky, je to od Prioru přes tramvajové koleje. Paní nám tam vždycky dobře poradila, malé nožičku v botičkách pěkně „prohmatala“ a ozkoušela. Nikde jinde se nám nikdo nevěnoval, maximálně ukázal, kde máme hledat :(

A jak se tam pohybujou ty ceny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.3.14 21:22
@Tereezie píše:
A jak se tam pohybujou ty ceny??

No, jsou dost drahé, ale my jsme fakt byli vždycky spokojení. Jsou to boty Superfit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
24.3.14 21:27

@Brouckova to jsem taky slyšela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie