Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, chtěla jsem se poptat, kde v Olomouci kupujete botičky pro děti.
Mala začala tapkat, tak potřebujem nějakou kvalitní obuv.
Dekuju za odpovědi. ![]()
Taky budeme brzo kupovat, prý mají v senimu a stejný obchod je prý na zikové nahoře v albertu. zatím jsem se nedívala.
Ja jsem strasne spokojena s obchudkem u nas v Prostejove, pokud ti holky neporadi neco v Olomouci a tech 20 km by nebyl problem. Pani ma velky vyber, bere jen kvalitni boty a vzdy jsme dobre vybrali:-) kdyby ses chtela mrknout, ma facebook Detska obuv Jerry…
Ahoj, my kupujeme boty naproti Prioru, je tam takový průjezd, vedle nebo kousek od květinky, je to od Prioru přes tramvajové koleje. Paní nám tam vždycky dobře poradila, malé nožičku v botičkách pěkně „prohmatala“ a ozkoušela. Nikde jinde se nám nikdo nevěnoval, maximálně ukázal, kde máme hledat ![]()
Kupujeme boty značky Jonap (podniková prodejna v Pasece u Šternerka) a v Olomouci je mají například v M textilu na Rožňavské ulici.
Boty Jonap mají certifikát tzv. žirafku a jsou vyrobené v ČR. A například pokud by mimčo mělo třeba vysoký nárt je možné se s nimi domluvit a oni upraví boty na míru. Mám s jejich botami nejlepší zkušenost.
@vykyluci píše:
Ahoj, my kupujeme boty naproti Prioru, je tam takový průjezd, vedle nebo kousek od květinky, je to od Prioru přes tramvajové koleje. Paní nám tam vždycky dobře poradila, malé nožičku v botičkách pěkně „prohmatala“ a ozkoušela. Nikde jinde se nám nikdo nevěnoval, maximálně ukázal, kde máme hledat
A jak se tam pohybujou ty ceny??
@Tereezie píše:
A jak se tam pohybujou ty ceny??
No, jsou dost drahé, ale my jsme fakt byli vždycky spokojení. Jsou to boty Superfit.