Balerínky pro 3letou holčičku :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Andulinečka
23.3.14 21:10

Balerínky pro 3 letou holčičku :-)

Ahojte, poradíte mi kde bych sehnala balerínky na svatbu pro 3 letou holčičku??? Ve fialkoé barvičce, chtěla bych aby je měla i na běžné chození :)Děkujíííí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
23.3.14 21:16

Zkusila bych Humanic nebo Deichmann, ale těžko říct:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.3.14 21:16

Nějaké fialové mají u Bati http://www.bata.cz/…ti-strevicky#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.3.14 21:28

No a nebo jsem teď našla v tom deichmannu tohle: http://www.deichmann.com/…C3%ADny.prod?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
23.3.14 21:30

Nádhera děkujííí

• Citovat
  • Upravit
13943
23.3.14 21:42

H&M? Tam jsem viděla spoustu barev, ale nevím jak mají velikosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.3.14 21:56

Tenhle dotaz neberte jako rýpání, nic moc o tom nevím, moje má teprve rok a půl, ale je to vhodná obuv pro tříleté dítě? Není potřeba něco kvalitnějšího? Nebo i balerínky se dělají „se žirafou“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
23.3.14 22:04

@eetkikinka Klid,az budes mit triletou, nebudes to resit, ver mi. Navic, kolik casu v nich stravi ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.3.14 22:12

@eetkikinka já ti nevím, co dáš holčičce v létě na parádu k šatičkám?? zdravotní kotníčkové boty? :lol:

• Citovat
  • Upravit
691
23.3.14 22:15

Sandálky? No já právě vůbec netuším, jak dlouho je třeba nosit ty „zdravotní“. Někde jsem slyšela, že tak do č. 25, což bude mít můj drobek tak za dva roky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
23.3.14 23:11

Jasně že i baleriny se dělají kvalitní, ale odpovídá tomu i cena :lol:, geox, primigi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.3.14 06:40
@eetkikinka píše:
Sandálky? No já právě vůbec netuším, jak dlouho je třeba nosit ty „zdravotní“. Někde jsem slyšela, že tak do č. 25, což bude mít můj drobek tak za dva roky… :)

uvádí se do tří let. :lol: a za pár let se přijde na to, že kotníčkové boty jsou úplně špatně a začne se doporučovat něco jiného :lol: musíš se řídit zdravým rozumem ;)
Já mám pro dcerku taky takové balerínky, fialové :mrgreen:, ve vel. 20, normálně mají klenbu, opatek, žirafu. Ne že bych té žirafě věřila, ale překvapilo mě to :mrgreen: Koupila jsem je normálně v dětské obuvi, ve speciálce

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
24.3.14 07:24

Zašla bych do Humanic, Baťa, Deichmann nebo do nějakého takového obchodu a určitě seženeš

• Citovat
  • Upravit
20557
24.3.14 08:18
@eetkikinka píše:
Tenhle dotaz neberte jako rýpání, nic moc o tom nevím, moje má teprve rok a půl, ale je to vhodná obuv pro tříleté dítě? Není potřeba něco kvalitnějšího? Nebo i balerínky se dělají „se žirafou“?

Tříleté dítě musí nosit kotníčkový pevný boty i v létě..co kdyby mu náhodou noha povolila.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.3.14 08:36
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání