Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nějaké fialové mají u Bati http://www.bata.cz/…ti-strevicky#…
No a nebo jsem teď našla v tom deichmannu tohle: http://www.deichmann.com/…C3%ADny.prod?…
H&M? Tam jsem viděla spoustu barev, ale nevím jak mají velikosti..
Tenhle dotaz neberte jako rýpání, nic moc o tom nevím, moje má teprve rok a půl, ale je to vhodná obuv pro tříleté dítě? Není potřeba něco kvalitnějšího? Nebo i balerínky se dělají „se žirafou“?
@eetkikinka Klid,az budes mit triletou, nebudes to resit, ver mi. Navic, kolik casu v nich stravi ze ![]()
@eetkikinka já ti nevím, co dáš holčičce v létě na parádu k šatičkám?? zdravotní kotníčkové boty? ![]()
Sandálky? No já právě vůbec netuším, jak dlouho je třeba nosit ty „zdravotní“. Někde jsem slyšela, že tak do č. 25, což bude mít můj drobek tak za dva roky… ![]()
Jasně že i baleriny se dělají kvalitní, ale odpovídá tomu i cena
, geox, primigi ![]()
@eetkikinka píše:
Sandálky? No já právě vůbec netuším, jak dlouho je třeba nosit ty „zdravotní“. Někde jsem slyšela, že tak do č. 25, což bude mít můj drobek tak za dva roky…
uvádí se do tří let.
a za pár let se přijde na to, že kotníčkové boty jsou úplně špatně a začne se doporučovat něco jiného
musíš se řídit zdravým rozumem ![]()
Já mám pro dcerku taky takové balerínky, fialové
, ve vel. 20, normálně mají klenbu, opatek, žirafu. Ne že bych té žirafě věřila, ale překvapilo mě to
Koupila jsem je normálně v dětské obuvi, ve speciálce
Zašla bych do Humanic, Baťa, Deichmann nebo do nějakého takového obchodu a určitě seženeš
@eetkikinka píše:
Tenhle dotaz neberte jako rýpání, nic moc o tom nevím, moje má teprve rok a půl, ale je to vhodná obuv pro tříleté dítě? Není potřeba něco kvalitnějšího? Nebo i balerínky se dělají „se žirafou“?
Tříleté dítě musí nosit kotníčkový pevný boty i v létě..co kdyby mu náhodou noha povolila.. ![]()
Ahojte, poradíte mi kde bych sehnala balerínky na svatbu pro 3 letou holčičku??? Ve fialkoé barvičce, chtěla bych aby je měla i na běžné chození
Děkujíííí