Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@madi
doufám, že ty se radou na pevné boty řídíš?! já kupuji botky se žirafkou i té nejstarší 18 leté dceři..a mocinky moc jí slušínkujou.. ![]()
@peggy.sl do 18 minimálně
jen teda jakou má vel nožičky
, bez žirafy ani ránu
![]()
@Markéta80 píše:
@peggy.sl do 18 minimálně![]()
jen teda jakou má vel nožičky
![]()
, bez žirafy ani ránu
![]()
Holčička má velikost nožičky 42, je to honička, ale botičky má krásný..takový pevný s kytičkami.. ![]()
@peggy.sl to má nohu větší než já
ale zdravá bota je důležitá
, chtělo by to fotku
a hlavně at vidíme jaká značka, vidim to na essi
. vali jede jen v zahraničních značkách
takžežádná žirafa, max doma má plyšovou ![]()
@Markéta80 píše:
@peggy.sl to má nohu větší než já![]()
ale zdravá bota je důležitá
, chtělo by to fotku
![]()
a hlavně at vidíme jaká značka, vidim to na essi
![]()
. vali jede jen v zahraničních značkách
takžežádná žirafa, max doma má plyšovou
Když ona měří skoro dva metry.. ![]()
Fotečku nemám..ale až se vrátí ze školky, tak jí dodám.. ![]()
@peggy.sl chudák holka se 42, to má z toho, žes jí nedávala botky se žirafkou
![]()
@peggy.sl tak odpoledne se těšim na fotku
Vali ted má ecca a luxusní, jen jsou malý no
ale žirafu nemají, asi proto že jsou z Dánska, na krabici lochneska trošku podobné žirafě to ale je
![]()
@Markéta80 píše:
@peggy.sl tak odpoledne se těšim na fotkuVali ted má ecca a luxusní, jen jsou malý no
![]()
ale žirafu nemají, asi proto že jsou z Dánska, na krabici lochneska trošku podobné žirafě to ale je
![]()
Okamžitě je vyhoď..přece nechceš holce zničit život!!! ![]()
@peggy.sl ale když byly ve slevě tak nejde nekoupit
ale slibuju že na léto opatřim pořádné žirafy ![]()
@Markéta80 píše:
@peggy.sl ale když byly ve slevě tak nejde nekoupitale slibuju že na léto opatřim pořádné žirafy
Ty šetříš na dětech??
![]()
Ve slevě?? To nebude kvalitka!! doufám, že se dají šněrovat aspon pod kolena!! ![]()
@peggy.sl píše:
Tříleté dítě musí nosit kotníčkový pevný boty i v létě..co kdyby mu náhodou noha povolila..
No představ si, že i ke mně dorazila informace o tom, že boty se dají pořídit zimní, jarní, letní a dokážu odhadnout, jestli v nich malé bude horko nebo ne.
Měla jsem na mysli něco takového: http://www.detskeboty.cz/…ee-c0406.htm Pod pojmem balerínky si představím plochou rovnou botu.
Taky jsem termín „se žirafou“ napsala do uvozovek. Čekala jsem, že ostatní pochopí, že tím bylo myšleno „kvalitní“. Naopak jsem nečekala, že se v téhle diskusi bude mít potřebu vyjádřit někdo, komu jde zřejmě jen o další zářez do sbírky příspěvků a aspiruje na nejukecanější uživatelku, aniž by měl jeho příspěvek aspoň minimální informační hodnotu. A do stejné p… se svezla celá tahle diskuse. Takže díky a goodbye ![]()
@peggy.sl
nedají, jsou na sucháč
, vždyt je tady tolik diskuzí na šetření tak někde se začít musí ne ![]()
@eetkikinka to jsou sandále, tady jsou baleriny http://www.maximino.cz/…gi-9215.html bohužel často vidim nekvalitní za pár stovek ale tento typ a jemu podobné se můžou nosit od jara do podzimu ![]()
Kdyby nevadilo, ze jsou platene, tak slusne a hezke balerinky dela Befado, maji i certifikat obdobny ceske zirafe
a stoji par korun, do tri stovek maximalne
dcera je ma uz druhy rok jako backory a druhe na ven na pisek ![]()