Botky na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
21.1.09 12:27

stef , ne DO tří let, ale až OD tří let. Teda tak to říkala nám.
gabinka , to je jasné, je to jako s Dr., každý má jiný názor ať jde o očkování atd. Stejné je to i tou obuví. Ale na doma s pevným kotníkem, pokud si vaše děcka hrají v sedě nebo kleče - nevím nevím. Zkusili jste si kleknout v kotníkových botách? Mě to teda docela bolelo. Ten nárt nemá kam uhnout. Ovšem jestli jsou vaše prťata v permanentním pohybu, pak asi pořádná podrážka má svoje opodstatnění
zaju a tyhle jsi zkoušela: http://img.fotoalba.centrum.cz/…688538_4.jpg? My máme doma parkety, takže ponožky nám jsou taky na nic. Ale tyhle ponožko-capiny jsou super. Jak mají tu koženku kolem a jelenici místo podrážky, tak nekloužou ani při vstávání. A uvnitř je froté jako u ponožek. Zpocené nožky z capáčků od Nolenu by snad neměly vadit. Jsou z kvalitní kůže, která je sama o sobě prodyšná, takže taky větrá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
21.1.09 13:02

Kalamajka - no já se fakt nechci hádat, ale pochopila jsem to tak, že se vyvíjí postupně a v těch třech letech už by právě měla být vyvinutá. Kamarádka měla taky s malou problém, byly na ortopedii asi ve 2,5 letech a řekli jim, že už mají klenbu skoro hotovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.1.09 13:17

Kalamajko no botky máme od momentu, kdy na nohou tráví 90% času, co je vzhůru. A u nás to opodstatnění má.

Jak řikam, mám dvě zkušenosti a každou jinou. Kdyby ten problém nebyl, neměla by žádné boty.

A u lezoucího miminka bych je nedala určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.1.09 14:04

Ahoj,nám bylo řečeno,že pokud doma není tvrdá podlaha,je nejlepší běhat jenom tak v ponožkách,my máme všude koberce takže běháme bez papuček,a v létě běháme naboso po zahradě,malé se to moc líbí. Jinak co lékař to jiných názor ,o tuto problematiku jsem se zajímala a dočetla jsem se pokaždé něco jiného.Např. taky, že dětská nožka musí mít prostor k vývoji a né být utlačovaná botkou doma i venku, taky občas procvičujem,chůzi po špičkách a a různé srandy s nožkama.Ale chápu,že pokud má dítě náběh,nebo genetickou dispozici pro špatný vývoj nožky,tak to asi musí být jinak. JInak na dupání venku samozřejmě botky pořádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková