Boty a šaty do tanečních pro dospělé

952
9.10.21 19:36

Boty a šaty do tanečních pro dospělé

Přihlásili jsme se s manželem do tanečních pro dospělé, pro začátečníky. Šatů mám hodně, ale nevím, které jsou vhodnější, stylem.
Určitě si musím koupit boty, prosím o radu dle zkušenosti, jaké jsou vhodné a kde pořídit (okolí Ostravy).
Děkuji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18228
9.10.21 19:41

V Ostravě má pobočku Heller, šla bych pro boty tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.10.21 19:44
@bertoldina píše:
V Ostravě má pobočku Heller, šla bych pro boty tam.

Děkuji!
A nějaké další doporučení prosím?
Myslela jsem, že si koupím nějaké zlaté, nebo bronzové, ale došlo mi, že :nevim: tělové silonky se nenosí, tedy černé boty? K černým silonkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.10.21 19:48
@Knizka píše:
Děkuji!
Myslela jsem, že si koupím nějaké zlaté, nebo bronzové, ale došlo mi, že :nevim: tělové silonky se nenosí, tedy černé boty? K černým silonkám?

a co bez silonek?
ono se nezdá, ale budeš se potit :-)

jinak šaty volné, vzdušné, žádné úzké sukně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.10.21 19:51
@bublinek píše:
a co bez silonek?
ono se nezdá, ale budeš se potit :-)jinak šaty volné, vzdušné, žádné úzké sukně

Já klidně můžu být bez silonek, ale myslela jsem, že se to bez silonek nehodí :oops: Já v tom opravdu tápu, do tanečních jsem nikdy nechodila. Šaty vzdušné, jasně… co sukně? A halenka? To asi ne, že? Šatů mám dost, ale mám i nádhernou krajkovotylovou sukni, ještě jsem na ni ani nenašla příležitost, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
@Knizka píše:
Děkuji!

Já telove nosím a k tomu černé boty. Ale chce si to je zkusit, bronzové by mohly být krásné :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
@bertoldina píše:
Já telove nosím a k tomu černé boty. Ale chce si to je zkusit, bronzové by mohly být krásné :D.

No právě a hodily by se asi ke všemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.10.21 19:55
@Knizka píše:
Já klidně můžu být bez silonek, ale myslela jsem, že se to bez silonek nehodí :oops: Já v tom opravdu tápu, do tanečních jsem nikdy nechodila. Šaty vzdušné, jasně… co sukně? A halenka? To asi ne, že? Šatů mám dost, ale mám i nádhernou krajkovotylovou sukni, ještě jsem na ni ani nenašla příležitost, tak nevím…

ta tylová by byla určitě vhodná
já chodila bez silonek, a bylo mi fajn, nosila jsem jen šaty, bylo mi to pohodlnější

kam půjdete? někde v Ostravě? taky uvažujeme, že bychom si obnovili znalosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.10.21 19:58
@bublinek píše:
ta tylová by byla určitě vhodná
já chodila bez silonek, a bylo mi fajn, nosila jsem jen šaty, bylo mi to pohodlnějšíkam půjdete? někde v Ostravě? taky uvažujeme, že bychom si obnovili znalosti

Díky moc, bez silonek to bude určitě lepší, to jsem ráda :D :D :D
Nebudem chodit v Ostravě, ale máme to do Ostravy kousek a tady žádný obchod s tanečníma botama není, tak jsem si říkala, že v Ostravě by být mohl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.21 20:14

Do tanečních jsem měla lodičky s T páskem z daichmann. Mají černé i bílé. Důležitý je pásek, jinak se budou vyzouvat při složitějších krocích. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
9.10.21 20:18
@Knizka píše:
No právě a hodily by se asi ke všemu :nevim:

Mně třeba víc ladí ty černé, ale to záleží na šatech. Jinak sukně a halenka určitě jdou. Osobně bych bez puncoch nešla, jenže já jsem v tomhle konzerva :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.10.21 20:21
@bertoldina píše:
Mně třeba víc ladí ty černé, ale to záleží na šatech. Jinak sukně a halenka určitě jdou. Osobně bych bez puncoch nešla, jenže já jsem v tomhle konzerva :D.

No já nechci být celá „černá můra“ :lol: a mám docela dost černých šatů, když si k nim vezmu černé punčocháče a černé boty, budu vypadat, že jdu spíš na pohřeb. Fakt si nechám poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
9.10.21 20:37
@Knizka píše:
No já nechci být celá „černá můra“ :lol: a mám docela dost černých šatů, když si k nim vezmu černé punčocháče a černé boty, budu vypadat, že jdu spíš na pohřeb. Fakt si nechám poradit…

Já mám právě barevné šaty, kde je nějaký černý prvek. K čistě černým budou barevné boty hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4642
9.10.21 21:12

Bronzové jsou pěkné, ale na mne prostě křičí, že to jsou vyloženě taneční boty. Pořídila jsem si černé latinky a přijdou mi nejuniverzálnější, k tmavým i tělovým silonkám. Na ples, na firemní večírek a nikdo hlavně ode mne nečeká odvážné taneční kreace, protože to jsou na první pohled normální společenské boty, ne taneční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
9.10.21 21:36
@stín katedrál píše:
Bronzové jsou pěkné, ale na mne prostě křičí, že to jsou vyloženě taneční boty. Pořídila jsem si černé latinky a přijdou mi nejuniverzálnější, k tmavým i tělovým silonkám. Na ples, na firemní večírek a nikdo hlavně ode mne nečeká odvážné taneční kreace, protože to jsou na první pohled normální společenské boty, ne taneční.

Tak stejně v nich nic jiného dělat nejde :lol:.
Zpětně mě mrzi, že jsem neměla taneční boty už do tanečních a pořídila si je až jako dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze