Boty a šaty do tanečních pro dospělé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Boty a šaty do tanečních pro dospělé
Přihlásili jsme se s manželem do tanečních pro dospělé, pro začátečníky. Šatů mám hodně, ale nevím, které jsou vhodnější, stylem.
Určitě si musím koupit boty, prosím o radu dle zkušenosti, jaké jsou vhodné a kde pořídit (okolí Ostravy).
Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bertoldina píše:
V Ostravě má pobočku Heller, šla bych pro boty tam.
Děkuji!
A nějaké další doporučení prosím?
Myslela jsem, že si koupím nějaké zlaté, nebo bronzové, ale došlo mi, že
tělové silonky se nenosí, tedy černé boty? K černým silonkám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
Děkuji!
Myslela jsem, že si koupím nějaké zlaté, nebo bronzové, ale došlo mi, žetělové silonky se nenosí, tedy černé boty? K černým silonkám?
a co bez silonek?
ono se nezdá, ale budeš se potit ![]()
jinak šaty volné, vzdušné, žádné úzké sukně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
a co bez silonek?
ono se nezdá, ale budeš se potitjinak šaty volné, vzdušné, žádné úzké sukně
Já klidně můžu být bez silonek, ale myslela jsem, že se to bez silonek nehodí
Já v tom opravdu tápu, do tanečních jsem nikdy nechodila. Šaty vzdušné, jasně… co sukně? A halenka? To asi ne, že? Šatů mám dost, ale mám i nádhernou krajkovotylovou sukni, ještě jsem na ni ani nenašla příležitost, tak nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
Děkuji!
Myslela jsem, že si koupím nějaké zlaté, nebo bronzové, ale došlo mi, žetělové silonky se nenosí, tedy černé boty? K černým silonkám?
Já telove nosím a k tomu černé boty. Ale chce si to je zkusit, bronzové by mohly být krásné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Já telove nosím a k tomu černé boty. Ale chce si to je zkusit, bronzové by mohly být krásné.
No právě a hodily by se asi ke všemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
Já klidně můžu být bez silonek, ale myslela jsem, že se to bez silonek nehodíJá v tom opravdu tápu, do tanečních jsem nikdy nechodila. Šaty vzdušné, jasně… co sukně? A halenka? To asi ne, že? Šatů mám dost, ale mám i nádhernou krajkovotylovou sukni, ještě jsem na ni ani nenašla příležitost, tak nevím…
ta tylová by byla určitě vhodná
já chodila bez silonek, a bylo mi fajn, nosila jsem jen šaty, bylo mi to pohodlnější
kam půjdete? někde v Ostravě? taky uvažujeme, že bychom si obnovili znalosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
ta tylová by byla určitě vhodná
já chodila bez silonek, a bylo mi fajn, nosila jsem jen šaty, bylo mi to pohodlnějšíkam půjdete? někde v Ostravě? taky uvažujeme, že bychom si obnovili znalosti
Díky moc, bez silonek to bude určitě lepší, to jsem ráda
![]()
Nebudem chodit v Ostravě, ale máme to do Ostravy kousek a tady žádný obchod s tanečníma botama není, tak jsem si říkala, že v Ostravě by být mohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do tanečních jsem měla lodičky s T páskem z daichmann. Mají černé i bílé. Důležitý je pásek, jinak se budou vyzouvat při složitějších krocích. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
No právě a hodily by se asi ke všemu
Mně třeba víc ladí ty černé, ale to záleží na šatech. Jinak sukně a halenka určitě jdou. Osobně bych bez puncoch nešla, jenže já jsem v tomhle konzerva
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Mně třeba víc ladí ty černé, ale to záleží na šatech. Jinak sukně a halenka určitě jdou. Osobně bych bez puncoch nešla, jenže já jsem v tomhle konzerva.
No já nechci být celá „černá můra“
a mám docela dost černých šatů, když si k nim vezmu černé punčocháče a černé boty, budu vypadat, že jdu spíš na pohřeb. Fakt si nechám poradit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
No já nechci být celá „černá můra“a mám docela dost černých šatů, když si k nim vezmu černé punčocháče a černé boty, budu vypadat, že jdu spíš na pohřeb. Fakt si nechám poradit…
Já mám právě barevné šaty, kde je nějaký černý prvek. K čistě černým budou barevné boty hezčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bronzové jsou pěkné, ale na mne prostě křičí, že to jsou vyloženě taneční boty. Pořídila jsem si černé latinky a přijdou mi nejuniverzálnější, k tmavým i tělovým silonkám. Na ples, na firemní večírek a nikdo hlavně ode mne nečeká odvážné taneční kreace, protože to jsou na první pohled normální společenské boty, ne taneční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stín katedrál píše:
Bronzové jsou pěkné, ale na mne prostě křičí, že to jsou vyloženě taneční boty. Pořídila jsem si černé latinky a přijdou mi nejuniverzálnější, k tmavým i tělovým silonkám. Na ples, na firemní večírek a nikdo hlavně ode mne nečeká odvážné taneční kreace, protože to jsou na první pohled normální společenské boty, ne taneční.
Tak stejně v nich nic jiného dělat nejde
.
Zpětně mě mrzi, že jsem neměla taneční boty už do tanečních a pořídila si je až jako dospělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit