Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Boty jsou kvalitní, zkušenosti mám jen ty nejlepší. Záleží mi u dítěte (zvlášť u toho mého s vrozenou vadou nožiček) v těchto věcech hlavně na kvalitě než na vzhledu ![]()
Od prvních botiček kupuju sandálky ESSI, od ostatních firem a obchodů mi přišly nejlepší - mají nepříjemnější vnitřní vložku. Nám se hodně potí nožička a když jsem viděla některé sandálky, jakou mají hladkou umělotinu,která podle mě tak akorát provokuje k pocení a tím klouzání nožičky, tak jsem všechny zavrhla.
Dcera měla už Essi několikery boty. Byli jsme vždy spokojení, jsou to kvalitní boty.
Tak me naopak sandalky ESSI nevyhovujou,prijdou mi,ze ta kuze je hrozne tvrda a nepoddajna,oproti jinym,kvalitnim sandalkum..Kdyz jsem ve zdravotnicky prodejne drzela Essi sandal a v druhe ruce Sante,ten rozdil byl obrovsky a sama pani prodavacka,potvrdila,ze maminy radeji berou ty Santecka,z tohoto duvodu
,kezdemu vyhovuje neco jinyho.
Essi kupuju hodně, sandálky jsou spíš tvrdší, než santhe jistě, ale není to tak tragické.. mám obchod blízko, relativně, a už jsem tam nechala fakt majlant.. (můj kolohnátík má nohu 28.. tak si představte těch párů bot, vždycky sandálky/kožené, plus někdy zimní…). hlavně, Vojt aměl hodně širokou nožičku a essi byly jediné svého času, co obul (mají jednu řadu rozšířených bot..).
další značky, na které nedám dopustit, josu fare a superfit. ale essi jsou cenově dostupnější.. jediné co mi trochu vadí je nevyndavací stélka.. ale v obchodě mu vždycky změří nohu a i asistují a poradí s velikostí..takže tuhle drobnost jsem oželela..
Mám už druhé sandálky od ESSI a max. spokojenost. Ty první byly jakoby tvrdší, ale používáním změkly a ty druhé sandálky, možná nová kolekce, mají jinou trošku ohebnější podrážku a celkově mi přijdou poddajnější a kůže měkčí, než-li ty první, co jsem od nich kupovala. Ale u obou ta kůže používáním změkla a je poddajná.
My máme už dvoje botičky od Essi a jsme spokojeni.Je pravda že sandálky nejsou tak poddajný,ale malý v tom chodil krásně.tak to se musím kouknout,jestli už teda mají zimní kolekci. ![]()
Za mě určitě NE! Dětská bota má být měkká, ohebná a to Essi nejsou…
Osobně kupuji oběma holkám Essi, jsem s nimi moc spokojená. Měla jsem třeba sandálky od Santé a Klárka z nich měla puchýře, Essi mi tohle nikdy neudělali. Zimní botky jsme odnosili opravdu poctivě a vždy spokojenost, o celoročních nemluvě. Já za sebe mohu říct, že jsem spokojená, kvalita za dobrou cenu ![]()
Lenquita píše:
Za mě určitě NE! Dětská bota má být měkká, ohebná a to Essi nejsou…
Dětská bota má být hlavně pevná. A to Essi jsou. Doporučeno několika pediatry. Malá měla velké problémy s nožičkama a lékaři Essi doporučovali.
Chci se zeptat,jaké jsou botky Essi,vaše zkušenosti.Známá prodává v obchodě s těmito botky a zimní kolekce se my líbí.Jsou dobré.Děkuji za názory