Jaké jsou botičky ESSI?

Anonymní
13.9.10 14:43

Boty ESSI

Chci se zeptat,jaké jsou botky Essi,vaše zkušenosti.Známá prodává v obchodě s těmito botky a zimní kolekce se my líbí.Jsou dobré.Děkuji za názory :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
13.9.10 14:51

Boty jsou kvalitní, zkušenosti mám jen ty nejlepší. Záleží mi u dítěte (zvlášť u toho mého s vrozenou vadou nožiček) v těchto věcech hlavně na kvalitě než na vzhledu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.9.10 15:18

Od prvních botiček kupuju sandálky ESSI, od ostatních firem a obchodů mi přišly nejlepší - mají nepříjemnější vnitřní vložku. Nám se hodně potí nožička a když jsem viděla některé sandálky, jakou mají hladkou umělotinu,která podle mě tak akorát provokuje k pocení a tím klouzání nožičky, tak jsem všechny zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29757
13.9.10 15:21

Dcera měla už Essi několikery boty. Byli jsme vždy spokojení, jsou to kvalitní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21912
13.9.10 15:24

Tak me naopak sandalky ESSI nevyhovujou,prijdou mi,ze ta kuze je hrozne tvrda a nepoddajna,oproti jinym,kvalitnim sandalkum..Kdyz jsem ve zdravotnicky prodejne drzela Essi sandal a v druhe ruce Sante,ten rozdil byl obrovsky a sama pani prodavacka,potvrdila,ze maminy radeji berou ty Santecka,z tohoto duvodu :nevim: :nevim: ,kezdemu vyhovuje neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.9.10 15:36

Essi kupuju hodně, sandálky jsou spíš tvrdší, než santhe jistě, ale není to tak tragické.. mám obchod blízko, relativně, a už jsem tam nechala fakt majlant.. (můj kolohnátík má nohu 28.. tak si představte těch párů bot, vždycky sandálky/kožené, plus někdy zimní…). hlavně, Vojt aměl hodně širokou nožičku a essi byly jediné svého času, co obul (mají jednu řadu rozšířených bot..).

další značky, na které nedám dopustit, josu fare a superfit. ale essi jsou cenově dostupnější.. jediné co mi trochu vadí je nevyndavací stélka.. ale v obchodě mu vždycky změří nohu a i asistují a poradí s velikostí..takže tuhle drobnost jsem oželela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.9.10 15:37

Mám už druhé sandálky od ESSI a max. spokojenost. Ty první byly jakoby tvrdší, ale používáním změkly a ty druhé sandálky, možná nová kolekce, mají jinou trošku ohebnější podrážku a celkově mi přijdou poddajnější a kůže měkčí, než-li ty první, co jsem od nich kupovala. Ale u obou ta kůže používáním změkla a je poddajná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.9.10 18:09

botičky essi rozhodně ano!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.9.10 19:35

Spokojenost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.9.10 20:55

My máme už dvoje botičky od Essi a jsme spokojeni.Je pravda že sandálky nejsou tak poddajný,ale malý v tom chodil krásně.tak to se musím kouknout,jestli už teda mají zimní kolekci. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
13.9.10 21:10

Supr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.9.10 20:27

Za mě určitě NE! Dětská bota má být měkká, ohebná a to Essi nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.9.10 20:38

Osobně kupuji oběma holkám Essi, jsem s nimi moc spokojená. Měla jsem třeba sandálky od Santé a Klárka z nich měla puchýře, Essi mi tohle nikdy neudělali. Zimní botky jsme odnosili opravdu poctivě a vždy spokojenost, o celoročních nemluvě. Já za sebe mohu říct, že jsem spokojená, kvalita za dobrou cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.9.10 14:51
Lenquita píše:
Za mě určitě NE! Dětská bota má být měkká, ohebná a to Essi nejsou…

Dětská bota má být hlavně pevná. A to Essi jsou. Doporučeno několika pediatry. Malá měla velké problémy s nožičkama a lékaři Essi doporučovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.9.10 14:55

Lulje-pevná ano, ale ohebná.
Taky máme problém s nožičkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...