Bačkory Fare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
9.9.10 14:42

bačkory Fare

ahoj maminky,

ortopedka nám na doma doporučila sandálky s pevnou patou, nic drahého jen aby měly pevnou patu.Teď jsem dceři koupila ve výprodeji za cca 4 stovky klasické sandálky, ale za chvíli z nich vyroste a tak přemýšlím co dál. Žádné levné s pevnou patou jsem nenašla.

Na netu jsem však objevila tyhle bačkorky od Fare http://eshop.fare.cz/…4112481.html, dle jejich popisu udávají, že majípevnou patu jako botičky. nemáte s nimi někdo zkušenost? nikde v okolí na ně nemůžu narazit tak bych je chtěla vzít z netu, ale nekupovat zajíce v pytli. :lol: Ceně už ujdou, teda oproti snadálkám. Takové ty klasické bačkorky fakt patu moc pevnou nemají.

díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
9.9.10 15:01

Panuš, ale bačkůrky tohoto typu
http://www.baby-line.cz/…ackurky.html
mají naprosto pevnou patu ( je tam výztuha) a koupila jsem je za 189.- ( jsou atestované se žirafou a pata se ani nehne)..Už mám druhé a spokojenost..
U nás jemají v obchodě KCS a snad i ve zdr. potřebách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.9.10 15:39

Hm tak nevím na jaké jsem narazila, budu muset mrknout asi teda ještě v těch zdravotnických potřebách protože jinde fakt měli patu měkkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 15:40

Taky jsem se dnes ptala na bačkůrky,ale nějak jsem se nic nedozvěděla.malá začala chodit,s těmito zkušenost nemám.já se dívala na Superfit a pak na DPK,ale tam je to cenově trochu dražší.Takže jsem zvědavá,zda se něco dovím třeba u tebe v diskusi.

• Citovat
  • Upravit
5907
9.9.10 15:43

Panuško,koukám,že řešíme stejný problém,taky bych chtěla koupit nějaké bačkůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
9.9.10 15:45

Panuško - já jsem dcerce objednala tyto a momentálně na ně čekáme. Až dorazí, dám info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.9.10 15:56

dagmar tak to budu ráda, jde mi hlavně o tu pevnou patu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.10 16:16

Ahoj,já se ještě zeptám:taky máme už koupit na doma nějaké botičky,malej si začal stoupat,a ortopedka i fyzioterapeutka nám je doporučila.Asi je půjdem koupit do obchodu,ale nevím,na co si mám při výběru dát pozor,poraďte prosím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.9.10 16:19

No já chodím cvičit vojtovku a fyzioterapeutka říkala-hlavně pevná pata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.10 17:11

Nám ještě fyzio říkala že mají být kotníčkové.Mám koupit o trochu větší?Ještě jsem dítěti boty nekupovala,tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
9.9.10 17:23

moni33: botky se kupují s nadměrkem 1,5 cm. ale pozor, je potřeba do toho to dítko postavit. pokud kupujete zimní boty, tak nejlepší je vytáhnout z boty stélku a na tu dítě postavit. pak vidíš absolutně přesně, jak je bota veliká. pokud nejde vyndat, tak když nacpeš stojícímu dítěti nohu co nejvíc dopředu, tak tam ještě musíš dostat svůj prst až dva.

panuško, Klárka taky měla problémy s nožičkama, hlavně mi teda vytáčela při chůzi špičky k sobě. bačkůrky nepomohly. nakonec jsem jí kupovala klasické kožené kotníčkové sandálky (a ještě je nosila opačně). nožičky se jí krásně srovnaly. holt jsem ty peníze na boty musela vyšetřit jinde. zdravá noha mi za to stála… všechny bačkůrky na které jsem narazila se mi nezdály dostatečně pevné v patě a Klárce se v ich taky strašlivě potila noha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.9.10 18:27

momi jak píšou holky, my máme na ven tyto a jsou super na ty první krůčky http://e-detska-obuv.cz/…s-modre.html jsou celokožené. Jinak v dobrém obchodě by ti měli dobře poradit, ale ne všude to tak je.

Nozu malá mi taky lehce vtáčí nožičky, proto ta ortopedie a taky dávám na hodinku denně sandálky opačně. Při chůzi mi přijde, že je nevtáčí, ale ještě je brzy. Lepší se to. Proto hledám něco pořádného, ale taky ne za 7 stovek. Třeba mi nakonec nic jiného nezbyde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.9.10 18:37

Papučky se žirafou prodávají v Globuse, je to firma Béďa, mají vystuženou patu. Stejnou firmu jsem našla i v obchůdku, který se specializuje na dětskou certifikovanou obuv. Kupovala jsem zimní Fare. Měli tam obrovský výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.10 19:00
Panuška píše:
momi jak píšou holky, my máme na ven tyto a jsou super na ty první krůčky http://e-detska-obuv.cz/…s-modre.html jsou celokožené. Jinak v dobrém obchodě by ti měli dobře poradit, ale ne všude to tak je.Nozu malá mi taky lehce vtáčí nožičky, proto ta ortopedie a taky dávám na hodinku denně sandálky opačně. Při chůzi mi přijde, že je nevtáčí, ale ještě je brzy. Lepší se to. Proto hledám něco pořádného, ale taky ne za 7 stovek. Třeba mi nakonec nic jiného nezbyde :lol: :lol: :lol:

My je zatím potřebujeme na doma,malej si stoupá,a fyzio říkala,aby měl zpevněnou nohu.Myslela jsem spíš nějaké bačkůrky,kotníkové,s pevnou podrážkou a kotníčkové.Prý máme zkusit Baťu.Doufám,že nám tam někdo poradí.
Nozu:Děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
9.9.10 19:06

Máme bačkůrky od Fare doma asi 2 dny a jsou prostě super. Jednak mají pevnější podrážku, takže by se v nich dalo i ven a jednak jsou uvnitř moc pěkně tvarované. Máme tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jsou to ty na hlavní fotce.
Chodím pro boty do zdravotní obuvi, paní tam vždycky suprově poradí a hlavně dobře změří nožičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková