Bačkory Fare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44170
23.8.13 14:21

@Angua Tak to je mi líto, taková zkušenost :( Neochotná prodavačka je to nejhorší, co může být. Ale napadlo mě, jestli to není nějaká brigádnice, která tomu ani nerozumí, tak nedokáže poradit..To já vidím ten rozdíl, u brigádníků a u obchodníků, jejich zájem o zákazníka je prostě „jiný“. A dítěti, kterého píchla vosa, bych pomohla okamžitě, bez ohledu na to, kde bych pracovala.

Souhlasím, když spočítáš benzín, tak se tam ani nevyplatí jet.
Já jsem z těch papučí nadšená a risknu to podruhé, objednám boty i pro sebe, po 5 letech mi odešly celoroční kožené a potřebuji druhé, jenže mám na ženu nestandartní velikost - 41, v obchodech mají většinou po jednom páru, který se mi zrovna nelíbí, tak snad mi bude sedět něco od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.8.13 00:16

@Jana206 právě na brigádnici mi přišla dost stará… Ale kdoví :think: (Jako ne že by byla stará, ale žádná studentka :lol: Navíc brigádnice by asi nedělala s dodacíma listama…) Tak není ani každá prodavačka zapálená.

Já mám taky nohu 41 :roll: Ale pokud vím, tak oni dělají dámské jenom do 40… Ledaže by teda měli i tyhle čísla jinak. Kolikrát bych si tam i vybrala, ale bohužel jsem slon :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
24.8.13 15:13

@Angua Na stránkách jsou ve 41 asi 4 páry, samozřejmě o pár stovek dražší, než konfekční velikost :cert:
Když jsem si před 5 lety kupovala kvalitní boty této velikosti v jednom obchodě se zdravotní obuví u nás, měli jeden pár :mrgreen:
Když si kupuju boty např. v Lidlu - naposledy trekové sandále - brala jsem pánské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.8.13 15:22

@Jana206 tak jako co naděláš :nevim: Osobně nechápu, že na to výrobci nějak moc nereagujou, protože znám hodně lidí, co mají tuhle velikost. Alle většinou celkem dobře vyberu v Deichmannu. Akorát to není moc zdravotní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.8.13 09:00

@Angua Já hodně chodím pěšky, neřídím a ani neuznáváme autoturistiku ze školy na kroužky(přesunujeme se pěšky), tak potřebuju boty opravdu kvalitní. V Daichmanu se mi za dva měsíce rozbijí, je pravda, že není problém s vrácením peněz, ale tak to řešit nechci. Chci boty, které mi vydrží na jaro a na podzim cca těch 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.8.13 12:42

@Jana206 Já chodím též hodně, máme to všude daleko, ale vydrží mi teda určitě dýl. Možná i jak které… Je teda fakt, že jsem se jednou plácla přes kapsu a koupila sandály Rieker a v těch se chodilo tu první sezonu božsky. Pak se ta stélka stejně sešlápla, že už není nadýchaná a chodí se v nich teď tak normálně. Jako dobře, ale už to není tak božské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
11.4.15 11:07

Papučky místo letních tenisek

Ahoj holky, chci koupit synovi 15 měs. na léto nějaké plátené tenisky. Líbi se mi tyto, ale píšou bačkůrky. Myslíte že by se daly nosit jako tenisky na zahradu a písek?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.4.15 11:21

@admenL Ahoj, my jsme kupovali kecky na písek od Befada např. zde: http://www.befado-cz.cz/…y-18-26.html. Určitě vydrží víc než ty Fare - ty jsme měli na doma a vždy se nám na špičce oloupala ta guma - asi u 5 párů, takže náhoda to nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.4.15 11:31

Přesně takové bačkorky (jen v jiné barvě) nosil syn loni na písek :-D On teda ještě nechodil, tak to měl čistě jen jako ochranu nohy, nemá to asi tolik odolnou podrážku, jako botky na ven, ale jako kecky na hřiště to funguje dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.23 08:06

Holky, koupila jsem synovi (rok) barckory na doma Fare. Na neurologii říkala ze pokud bude obcházet nábytek po špičkách mám koupit backory. V krame mi poradili přímo ty Fare. Doma jsem mu je dala ale přijde mi ze se mu v nich blbě leze a i tak jako chodi. Je takový nemotorny mi přijde 😂 myslíte, že je to o zvyku? Nerada bych aby začal potom nějak blbě zase lézt. Nebo mám koupit jiné backory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.4.23 08:19

@Nonameeee1 Nevím teda, ale já žiju v domnění, že botičky má dítě dostat až když chodí venku, nebo prostě tráví většinu času na nohou, ne lezením. Když totiž dítě leze v botách, stáčí špičky doprostřed a může si zadělat na špatné pohybové vzorce. Přijde mi úplně normální, že při obcházení nábytku dítě je často na špičkách, to se časem samo srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
28.4.23 08:25

@unuděná nebo případně i vytáčí špičky ven, to je ještě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
28.4.23 08:27

@Nonameeee1 nevím, zda máš dítě s nějakým zdravotním problémem, že chodíte na neurologii, ale zdravému dítěti bych dala boty, až bude stabilní chodec. I v případě, že chodí, ale ještě občas zaklekne a leze, jsem dávala na ven capáčky. Na doma nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.23 08:31

@Cuddy tak ja nu je radši dávat nebudu a počkám až bude chodit sám. Jak rikam nerada bych mu tím zadělala na jiný problém. Děkuji za reakci. Také jsem byla v takovém domnění ale na neurologii mi řekla tohle no. Aby neměl zkrácené šlachy prý. Na ven má capacky a ty jsou v pohodě. Je teda vidět ze jsou ohebné kupovala jsem barefoot a jsou hezky ohebné než ty Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.23 08:39

@Cuddy malej je zdraví chodíme tam protože ve 3 měsících preferoval jednu stranu chodili jsme cvičit teď už chodíme jen na kontroly jinak nic jiného neřešíme. Na ven má capacky od barefootu a v těch chodi kolem klouzacek atd hezky. 😊 děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková