Bačkory Fare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68854
28.4.23 08:43

Baškory budou vždycky tužší než capáčky. A Fare dělá bačkory barefoot i nebarefoot, ty druhé jsou o dost tužší. Barefoot Fare jsou zas hodně široké ve špičce, takže pokud bys je pořídila dítěti s normální nebo dokonce úzkou nohou, bude ti nich plavat a nic zdravého to taky není, navzdory ohebnosti podrážky.
Jinak souhlas s ostatními, boty i bačkory až pro chodce (hm, mí chodci nemají bačkory doma vůbec). Ale určitě ne pro lezoucí dítě, to ho strašně omezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.23 08:57

@ugluk děkuji, asi mu je dávat nebudu nerada bych mu zadelala na nějaký jiný problém. Kdyby jsme nevhodilu na neurologii už jen preventivně tak to vlastně ani nevím. Naše dr mi nic nerikala. Jen se ptala zda chodi kolem nábytku nic o špičkách ani slovo. Ja byla taky za to ze se mají dat backory až pro aktivně chodicí dítě. Proto mě na neurologii zarazila a na popud toho jsem je koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
28.4.23 09:02

Chůzi po špičkách bych začala vidět jako problém až ve chvíli, kdy dítě stabilně chodí a začne preferovat jen špičky.

Tak mi to aspoň říkala moje doktorka. Dcera měla období, kdy takhle blbla. Chodila po špičkách, nebo se natahovala, aby byla vyšší. Ale jinak chodila normálně po celých nohách.

Pak se jí začalo líbit, jak ji napomínám a dělala to naschvál. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.4.23 09:13
@ugluk píše:
Baškory budou vždycky tužší než capáčky. A Fare dělá bačkory barefoot i nebarefoot, ty druhé jsou o dost tužší. Barefoot Fare jsou zas hodně široké ve špičce, takže pokud bys je pořídila dítěti s normální nebo dokonce úzkou nohou, bude ti nich plavat a nic zdravého to taky není, navzdory ohebnosti podrážky.
Jinak souhlas s ostatními, boty i bačkory až pro chodce (hm, mí chodci nemají bačkory doma vůbec). Ale určitě ne pro lezoucí dítě, to ho strašně omezuje.

Já bych jen doplnila, že ani ty Fare barefoot bačkory bych pro roční dítě nepořizovala. Já je kupuji na střídačku s Beda bačkorami svým klukům, ale doporučila bych je nejdřív školkovému, možná spíš až školnímu dítěti. Mají podrážku, která celkem dost vydrží, ale díky ní jsou boty i trochu těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.23 09:28

@KeckaJ děkuji 😊 😊 asi to tak udělám. Je fajn ze se tu většina shodla 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68854
28.4.23 16:16

@Hoa Mai pravdu máš. já tím, že doma mi děti chodí bosy, jsem kupovala až do školky. Beda teda mým dětem nesednou, mají k té extra široké špičce ještě uzounk kotník, na to jsou Fare bare super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
29.4.23 14:49
@Nonameeee1 píše:
Holky, koupila jsem synovi (rok) barckory na doma Fare. Na neurologii říkala ze pokud bude obcházet nábytek po špičkách mám koupit backory. V krame mi poradili přímo ty Fare. Doma jsem mu je dala ale přijde mi ze se mu v nich blbě leze a i tak jako chodi. Je takový nemotorny mi přijde 😂 myslíte, že je to o zvyku? Nerada bych aby začal potom nějak blbě zase lézt. Nebo mám koupit jiné backory?

Pokud dítě samo nechodí, tak bačkory nedávej žádné. Doma třeba protiskluz fusekle a do kočáru capáky :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková