Boty k šatům do divadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32081
25.1.20 07:24

@Tinuvien No to já vím, ale to jsem se tu neodvážila ani napsat ;) protože dneska chodí na ples i v džínách a dodržuje se to snad už jen na plese v Opeře atd…dress code bohužel nikoho nezajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
25.1.20 07:51
@Monchichik píše:
@Tinuvien No to já vím, ale to jsem se tu neodvážila ani napsat ;) protože dneska chodí na ples i v džínách a dodržuje se to snad už jen na plese v Opeře atd…dress code bohužel nikoho nezajímá…

Naštěstí zajímá, aspoň v okruhu lidí, kde se pohybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
25.1.20 07:52

@Tinuvien Tak to máš štěstí, protože co já vím, tak se na ples chodí normálně v takových šatech jako sem dala zakladatelka. A tuhle byly někde fotky z plesu někde na vsi a tam byla půlka v džínách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.20 08:38
@Anonymní píše:
Já na ples nechodím a v divadle jsem byla naposledy ještě se základkou na Rusalce a baletu, tak jsem si řekla, že se známou ho po letech zase navštívím. Na programu je Růžový kavalír a já v růžových šatech do fialova.:-)

V říjnu jsem byla v Janáčkově divadle také na opeře. Vhodné oblečení mělo tak 30 % diváků. Džíny, šněrovací kotníkové boty atd., hrůza. Neměli by v nevhodném oblečení vůbec umožnit vstup. V těchto šatech budeš nepřehlédnutelná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
25.1.20 08:41
@takitaki píše:
V říjnu jsem byla v Janáčkově divadle také na opeře. Vhodné oblečení mělo tak 30 % diváků. Džíny, šněrovací kotníkové boty atd., hrůza. Neměli by v nevhodném oblečení vůbec umožnit vstup. V těchto šatech budeš nepřehlédnutelná :D

Byla bych 100% za.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 09:16

boty k šatům do divadla

Šaty už neřeším, prostě v nich půjdu, akorát nemám nic přes ně, jelikož mají polodlouhý rukáv, tak to vadit nebude a na cestu si vezmu svetr a pak nechám v šatně. Ted řeším zda zajít na manikuru, nebo si je ostříhat a nalakovat sama. Přeci jen moje nehty nevypadají dobře vzhledem k práci, kterou dělám. Jenže sobota dopoledne, no snad bude mít někde nějaký ťaman otevřeno, kousek mám dům Eden v Kr. Poli.

• Citovat
  • Upravit
1650
25.1.20 15:33
@Anonymní píše: Šaty už neřeším, prostě v nich půjdu, akorát nemám nic přes ně, jelikož mají polodlouhý rukáv, tak to vadit nebude a na cestu si vezmu svetr a pak nechám v šatně. Ted řeším zda zajít na manikuru, nebo si je ostříhat a nalakovat sama. Přeci jen moje nehty nevypadají dobře vzhledem k práci, kterou dělám. Jenže sobota dopoledne, no snad bude mít někde nějaký ťaman otevřeno, kousek mám dům Eden v Kr. Poli.

Pane jo, věnujete té akci fakt velké úsilí a finance! Bude vám to určitě moc sluset, jen abyste pak nebyla zklamaná, že ostatní návštěvníci tomu takovou péči nevěnovali. Já jsem teď v divadle nebyla 3 roky kvůli dětem, ale dřív jsem chodila do narodniho na operu a kor na balkonech bylo plno lidí nevhodně oblecenych - dziny, mikiny, batohy… takový hezky outfit jako vy měl malokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 11:39

boty k šatům do divadla

Asi máte pravdu, my jdeme taky až na balkon a příbuzná zřejmě bude oblečená normálně zimní šaty a boty, protože přiletěla a nemá sebou moc oblečení. Ted tedy zvažuji zda nemám jít taky v kozačkách a zimních šatech.:-) Venku v silonkách zmrznu. A co myslíte, hodí se k těm šatům tyto hodinky? Náušnice budu mít a na krku nic, jelikož šaty výstřih nemají a od pasu nahoru jsou z krajky, to už by se mi zdálo moc.

• Citovat
  • Upravit
21899
26.1.20 11:42

Ty hodinky jsou jak pro babicku, bez urážky, promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 11:59

boty k šatům do divadla

Je mi 46, dostala jsem je od syna a nevidím na nich nic špatného, jsou víc elegantní. Náramek lepší žádný nemám.

• Citovat
  • Upravit
21899
26.1.20 12:10

Na me tak pusobi, tobe se libi, to je hlavni, tak si je vezmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.1.20 16:45
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu, my jdeme taky až na balkon a příbuzná zřejmě bude oblečená normálně zimní šaty a boty, protože přiletěla a nemá sebou moc oblečení. Ted tedy zvažuji zda nemám jít taky v kozačkách a zimních šatech.:-) Venku v silonkách zmrznu. A co myslíte, hodí se k těm šatům tyto hodinky? Náušnice budu mít a na krku nic, jelikož šaty výstřih nemají a od pasu nahoru jsou z krajky, to už by se mi zdálo moc.

Jasně, jsou moc hezké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.1.20 16:46
@Eemii píše:
Ty hodinky jsou jak pro babicku, bez urážky, promin.

To si nemyslím, dnes moderní hodinky, co ti měří každý prd, moc elegantní nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.20 17:16
@Anonymní píše:
Je mi 46, dostala jsem je od syna a nevidím na nich nic špatného, jsou víc elegantní. Náramek lepší žádný nemám.

Ty hodinky jsou krasny. Saty jsou na operu vhodny, je to takovy slavnostnejsi nez cinohra.
Jo a delam. uvadecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 21:07

boty k šatům do divadla

Nakonec to dopadlo dobře a byly i hůř oblečené. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková