Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pudrove ruzovou mam moc rada, boty se mi moc libi
.Ja osobne bych si vzala cerne elegantni pouzdrovky a kabelku/psanicko v barve bot.Ale ukaz i ty saty. A opacne, ke krasnym ruzovym krajkovým satum, bych si vzala vyssi cerne elegantni lodicky a cerne psanicko.
Příspěvek upraven 18.01.20 v 10:24
Lodičky jsou krásné ![]()
Klidně bych si k tomuto pořídila zlaté psaníčko. Ale záleží na těch šatech, ukaž ![]()
Lodicky muzou byt i telove barvy, ta je univerzalni.
Cerne boty bych volila jen k cernym satum.
Jak nekdo radi jine saty, kvuli jedne navsteve opery bych si nove saty nekupovala ![]()
@cecetka píše:
Lodicky muzou byt i telove barvy, ta je univerzalni.
Cerne boty bych volila jen k cernym satum.
Jak nekdo radi jine saty, kvuli jedne navsteve opery bych si nove saty nekupovala
Satu neni nikdy dost ![]()
Do divadla nemusíš mit černou. Kabelu zvol podle barvy šatů nebo bot.
Ty lodičky jsou krásný, šaty podle popisu zní skvěle, vzala bych to dohromady a bude to lepší než černé ![]()
Odd kdy se musí nosit do divadla černé šaty ![]()
Jinak ty boty jsou krásné, do divadla se hodí. A jestli se hodí k šatům musíš posoudit sama.
Nevím už kde jsem je objednala, ale tyto jsou stejné, akorát ty moje nemají takový výstřih a jsou sytější barvy.
No mě to spíš přijde jako šaty na ples ne do divadla…ale boty se k nim hodí, to zase jo ![]()
@Monchichik píše:
No mě to spíš přijde jako šaty na ples ne do divadla…ale boty se k nim hodí, to zase jo
Taky mě k divadlu úplně nepasují
Já na ples nechodím a v divadle jsem byla naposledy ještě se základkou na Rusalce a baletu, tak jsem si řekla, že se známou ho po letech zase navštívím. Na programu je Růžový kavalír a já v růžových šatech do fialova.:-)
Saty krasny, na te modelce obzvlast teda, ale mme osobne to na divadlo, diky bohate sukni, prijde moc uz. A jeste k tomu ruzove lodicky, ruzove psnicko, ale jine odstiny, no ja bych do toho nesla.
Taky si myslím. ze černé lodičky a psaníčko budou lepsí navíc si je potom můžu vzít ke všemu. Bude zima.ale šaty bych nechala už tak sako se k nim nehodi.
@Monchichik píše:
No mě to spíš přijde jako šaty na ples ne do divadla…ale boty se k nim hodí, to zase jo
Na ples se chodí v dlouhých. ![]()
Mám jít na operu do Janáčkova divadla. Černé šaty nemám, pořídila jsem si růžové, nahoře krajkové a jsou po kolena, vzadu těsně pod.Snad nevadí, že nejsou černé. Přemýšlím jestli si k nim pořídit tyto lodičky, jsou světlejší než šaty, nebo stejný model celé černé? Přeci jen černé se dají využít ke všemu a psaníčko v černé barvě k tomu?