Boty na ples

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.2.25 16:13

boty na ples

Zdravim, ceka me maturitni ples (prijdu se tam jen podivat, zadne tanceni,..) a chtela bych se zeptat, jestli je blbe si vzit k cernym satum ciste bile tenisky (klasicke nike, nic vyrazneho),nebo mam radsi nekde skocit do obchodu pro spolecenske, zariven na jeden vecer se mi nechteji kupovat, vim ze je jinak moc neunosim :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
27.2.25 16:18

A ten dotaz myslis fakt vážně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.25 16:20

Tenisky fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24537
27.2.25 16:21

Prý tenisky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.2.25 16:22

Pokud jsi dvanáctiletá sestra maturanta, tak by se to sneslo, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
27.2.25 16:24
@carsa494 píše: Více

No, mit tenhle napad moje 12 leta, tak ji necham doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.2.25 16:32
@j.a.n.i1 píše: Více

Letos jsem byla na třech maturitních plesech a děti tam decentní tenisky běžně měly a nevadilo to. (Mně). Tobě to nevnucuju, obouvej si svým dětem, co libo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
27.2.25 16:33

Jestli jsi buranka, tak si ty ty tenisky vem. :roll:

Toto fakt myslíš vážně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24537
27.2.25 16:55
@carsa494 píše: Více

Jak vypadá decentní teniska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
27.2.25 17:07

Řekla bych, ze záleží na věku. Pokud se ptá dejme tomu 12 letá holka, která ty boty vážně bude mít jednou v životě, tak tenisky jsou OK.

Pokud se ptá někdo starší, komu už noha neroste, doporučuji koupit pohodlné společenské boty, které se v budoucnu využijí nesčetněkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.2.25 17:12

Ani batole bych nepustila na společenskou událost v teniskách… :roll:
Mít doma jednu kvalitní společenskou obuv snad není likvidační záležitost. Když už teda nechci kupovat nový (a to u Deichmanu seženu za pár stovek), tak projedu Vinted a najdu jich spoustu. Nebo teda koupím páskový sandálky a unosím je v létě. Tenisky na ples si vezme jen křupan a je šumák, kolik mu je let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
27.2.25 17:15

Pokud ti nové lodičky udělají nepříjemnou díru v rozpočtu, zkus něco vybrat na Vinted, za pár korun se tam dají najít i nové, nebo téměř nové. Když budeš jen sedět, tak ty boty ani nemusí tak dobře sednout na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.2.25 17:25

Ja bych si koupila lodicky nebo jinou spolecenskou obuv, mela by jsi aspon boty na dalsi roky. Ja co byla na plesech, tak tam byly zensky, nebo i maturantky, co mely treba cerny tenisky…nikdo to asi resit nebude, ale ples je pro me od toho prilezitost se hodit do gala. To znamena i hezkou spolecenskou obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32034
27.2.25 17:38

Dají se koupit za pár korun i u Vietnamců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10817
27.2.25 17:57
@Janli píše: Více

Já se přiznám, že když bylo synovi 5, dostali jsme pro něj lístek na maturak, manzelova třída. Vzhledem k tomu, že většinu času jsme seděli u stolu a nebyli tam buhvijak dlouho, tak měl černé koženkové tenisky. Vím, že to není ok, sama se oblékat na společenské akce umím, ale prostě kupovat boty kvůli 3 hodinám se mi prostě nechtělo. Další příležitost vzít si společenské boty už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková