Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pokud jsi dvanáctiletá sestra maturanta, tak by se to sneslo, jinak ne.
@carsa494 píše: Více
No, mit tenhle napad moje 12 leta, tak ji necham doma…
@j.a.n.i1 píše: Více
Letos jsem byla na třech maturitních plesech a děti tam decentní tenisky běžně měly a nevadilo to. (Mně). Tobě to nevnucuju, obouvej si svým dětem, co libo.
Jestli jsi buranka, tak si ty ty tenisky vem. ![]()
Toto fakt myslíš vážně? ![]()
Řekla bych, ze záleží na věku. Pokud se ptá dejme tomu 12 letá holka, která ty boty vážně bude mít jednou v životě, tak tenisky jsou OK.
Pokud se ptá někdo starší, komu už noha neroste, doporučuji koupit pohodlné společenské boty, které se v budoucnu využijí nesčetněkrát.
Ani batole bych nepustila na společenskou událost v teniskách… ![]()
Mít doma jednu kvalitní společenskou obuv snad není likvidační záležitost. Když už teda nechci kupovat nový (a to u Deichmanu seženu za pár stovek), tak projedu Vinted a najdu jich spoustu. Nebo teda koupím páskový sandálky a unosím je v létě. Tenisky na ples si vezme jen křupan a je šumák, kolik mu je let.
Pokud ti nové lodičky udělají nepříjemnou díru v rozpočtu, zkus něco vybrat na Vinted, za pár korun se tam dají najít i nové, nebo téměř nové. Když budeš jen sedět, tak ty boty ani nemusí tak dobře sednout na nohu.
Ja bych si koupila lodicky nebo jinou spolecenskou obuv, mela by jsi aspon boty na dalsi roky. Ja co byla na plesech, tak tam byly zensky, nebo i maturantky, co mely treba cerny tenisky…nikdo to asi resit nebude, ale ples je pro me od toho prilezitost se hodit do gala. To znamena i hezkou spolecenskou obuv.
@Janli píše: Více
Já se přiznám, že když bylo synovi 5, dostali jsme pro něj lístek na maturak, manzelova třída. Vzhledem k tomu, že většinu času jsme seděli u stolu a nebyli tam buhvijak dlouho, tak měl černé koženkové tenisky. Vím, že to není ok, sama se oblékat na společenské akce umím, ale prostě kupovat boty kvůli 3 hodinám se mi prostě nechtělo. Další příležitost vzít si společenské boty už nebyla.
Zdravim, ceka me maturitni ples (prijdu se tam jen podivat, zadne tanceni,..) a chtela bych se zeptat, jestli je blbe si vzit k cernym satum ciste bile tenisky (klasicke nike, nic vyrazneho),nebo mam radsi nekde skocit do obchodu pro spolecenske, zariven na jeden vecer se mi nechteji kupovat, vim ze je jinak moc neunosim