Boty pro roční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4110
21.2.20 20:55
@AlcaBa píše:
Za mě DDStep. Ještě tu nepadly..Teď jsem brala malé ‚celoroční‘- vyšší bez beránka. Nadměrek se doporučuje 12-max 15mm. Já jsem s nima max spokojená.

DD stepy jsou fajn, cena vs. kvalita, akorat ne na uzkou nohu. Tam pak litaj…ale dceri je kupuju, ted ma vel. uz 35 a moc dobre se ji v nich chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.2.20 22:13

My jme kupovali Fare první rok a byla jsem spokojená /měla nejdřív takový tenký kožený na jaro, pak sandálky na léto a na podzim jsme kupovali „trekový“ a ty byly taky super…a jako bačkůrky na doma má teď přes zimu kožený sandálky jejich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.2.20 22:54

Hlavně s tím nadmerkem fakt rozumně. 1,2 je max a některé děti jako třeba můj syn větší než 1cm nesnese. I pro některé dospělé je to hodně. To musíš pak vysledovat. Raději koupit za nějakou dobu další boty než velké, aby vydržely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.20 23:12

Zalezi jakou ma nohu… a jestli chces normalni/kompromis/barefoot…
U nas vedou Froddo, jsou na uzsi nozicky, kompromisni (mekke, ohebne, ale pevny opatek). Nebo Bobux. Ceny jsou sice desny, ale vzdycky jsem je kupovala s nejakou slevou… Froddo mame od capacku, zimni, sandale i celorocni. Nedam na ne dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.2.20 00:53

Na chození venku mame Attipas, a to i teď v „zimě“, dávám do nich tlustší ponozku a jsou OK na hřišti i na zahradě. Jsou to spíš barefootove botky, ale na jare bude uplne ideální a jsou za docela rozumnou cenu, cca 500 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí