Bouchla jsem miminko do hlavičky

Anonymní
3.11.20 08:55

Bouchla jsem miminko do hlavicky

Ahoj vsem, mam 5mesicni miminko a dneska v noci, kdyz jsem ho brala z postylky, jsem ho bouchla do hlavy o postylku. Nebyla to zadna ostra hrana - sice to bylo celo postele, ale ma to hrany hladky. Bouchla jsem ho do mista mezi temenem a tylem (vzadu na hlavicce). Mimco bylo rozespale, takze sice zacalo plakat, ale jak jsem ho utesovala, tak snad za 5 sekund byl klid. Strasne jsem na sebe naštvaná, nikdy se mi to nestalo. Nechapu, proc jsem to udelala. Myslite, ze je vse v poradku a nemam plasit? Je to prvni mimi, tak ma clovek strach.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9292
3.11.20 08:57

Miminko je určitě v pořádku :hug: nic to nebylo. Takových nehod ještě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.11.20 08:58

Já bych zavolala pediatrovi a poradila se. Určitě ti řekne, že to je ok, ale pro klid duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
3.11.20 08:59

To se stane, predpokladam ze to nebyla rana, ze bys s nim silou prastila o hranu postylky, ze jsi spis jenom tukla o to celo ne? Vubec bych neplasila, za chvíli se ti bude mlatit do hlavy samo, az začne poradne lezt a stoupat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
3.11.20 09:07

Větší ránu si způsobí mimino samo při otáčení. Z břicha na zadá, než se to poradně naučí. Buď v klidu. A začni trénovat nervy, protože teď to teprve začíná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.11.20 09:12

Nikam bych nejela ani nevolala. Chápu strach ale zbytečně nehysterci. Nesvihla jsi sním jak z plyšákem, tak buď v klidu.

• Citovat
  • Upravit
22901
3.11.20 09:18

Pokud se mimčo chová normálně, nejela bych nikam. Takových nehod se ještě stane, netrap se tím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
3.11.20 09:20

Já bych to zase tolik neřešila. Kolikrát jak se syn točil v postýlce, tak sebou švihnul o ty šprušle takovým způsobem, že nás vzbudil. On se ale jenom poškrábal na hlavě a spal dál :D Tolik k tomu, že tam má mantinely… stejně je zvládl nějak odhrnout.
Pokud to nebyla opravdu silnější rána o nějakou ostrou hranu a dítě je v pohodě, tak bych to zase tolik nehrotila. Toho ještě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.11.20 09:21

Také se přikláním k tomu, že se mimčo bouchne víc samo, když se učí přetáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.11.20 09:27

To bude OK, každej rodič dřív nebo později omylem vezme dítětem futra/postýlku/cokoliv. Počkej na rány, až se začne v postýlce otáčet. Až začne chodit kolem nábytku… Oni jsou na to designovaný :mrgreen: Samozřejmě to každý normální rodič těžce nese, ale holt stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10253
3.11.20 09:31
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, mam 5mesicni miminko a dneska v noci, kdyz jsem ho brala z postylky, jsem ho bouchla do hlavy o postylku. Nebyla to zadna ostra hrana - sice to bylo celo postele, ale ma to hrany hladky. Bouchla jsem ho do mista mezi temenem a tylem (vzadu na hlavicce). Mimco bylo rozespale, takze sice zacalo plakat, ale jak jsem ho utesovala, tak snad za 5 sekund byl klid. Strasne jsem na sebe naštvaná, nikdy se mi to nestalo. Nechapu, proc jsem to udelala. Myslite, ze je vse v poradku a nemam plasit? Je to prvni mimi, tak ma clovek strach.

Neboj, pokud nebudeš pozorovat změnu chování, nic miminku není. A nebuď k sobě tak strašně kritická. Počkej až si něco udělá venku, až ti přijde nadrátovaný z baru, až něco vyvede, až se bude vztekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 09:42

Vsem moc děkuji, jste hodni.

Ja si jen rikala, jestli zrovna tam vzadu neni dalsi fontanela, tak aby to nebylo do toho. Mela jsem v pokoji skoro tmu, tak jsem uplne neviděla, kam presne to bylo. No chová se zatim normálně, tak snad to bude dobry. Jen me to nastvalo, ze jsem to vůbec udelala.

Ale je mi jasný - jak píšete - ze se to asi driv nebo pozdeji rodici stane, ze se mimco treba o neco bouchne. A hlavně, ze bude i samo padat a bouchat se :lol:

• Citovat
  • Upravit
916
3.11.20 10:45
@Anonymní píše:

Radši nějakou babku kořenářku zavolej. Jistota je jistota. Tělo má křehké, maličké víš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 10:53

@JohanaRottova To se dalo cekat, ze i uplne dementni komentář se tady objeví 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 13:41

To je v pohode. Ja si dceru jednou prejela kocarem. A spadla mi z gauce rovnou na zem. Placak jak hrom. To jsem taky byla dost nervozni. Bylo ji 5 mesicu a byla jsem 30 cm od ni. A pak ty drzkopady na hristi. Ve skolce jim spadla z prolejzacky rovnou na hlavu, museli jsme na siti. Kdyz se ucila na kole, na bruslich, sama na houpacce, lyzovat… Vymlela se na lyzich v 70 km rychlosti. A letos v lete si o ostrou skalu u more odrizla kus dlane. Moje jedinne dite. Proste urazy se stavaji a jeste jich bude. Ja si do 8 let 3× zlomila ruku, podstoupila operaci… segra proletela sklem a vazne se porezala. Proste nehody se stavaji. Nelze jim vsem zabranit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure