Brečí při usínání

133
1.11.20 18:40

Brečí při usinani

Ahoj, mé 4 měsíční miminko, téměř při každém usínání brečí.. V noc prospí skoro celou, ale přes den nechce usínat, oči má ospalé, zívá, mne si očička ale jak mile ho jdu uspat začne pobrekavat, vzpírat se mi a trvá než ho uspim. I když už má zavřený očí pořád si,, nadává''.. :roll: máte to některá taky tak? Jak nejlépe uspat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2996
1.11.20 19:31

@Michaelaa90 Zkousela jsi bily sum nebo uspavat o chvilku driv? U nas funguje pisnicka, kterou dite poslouchalo jeste v brise. Coz uz tezko dozenes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.20 21:40

Ahoj nám pomáhala zavinovačka pořadně zabalit a přitisknout a houpat, aby se cítil jako v bříšku. Šum nám také pomáhal a také nám malej nechtěl ve 4m spát přes den vubec :) Na maláho ta zavinovačka hodně fungovala nevěděl co s ručičkama, a proto byl nevrlej. Po čase se to zlepšilo přeji hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.11.20 03:18

Zavinovani je u nás ještě horší, hrozně se tak vzteká.. :,( A šum že začátku pomáhal a tet vůbec.. Mimochodem není kocarkovy, tak nepomůže ani kočárek.. A nosítko či šátek nesnáší.. Zdá se mi že vše co by mělo pomáhat, tak nemá rád.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 08:05

@Michaelaa90
Náš malej se taky vztekal ale po chvilce usnul :roll: nosítko též neměl rád ale kočárek zabiral takže do 3 měsíců jsme byli furt venku od rána :lol: jen vždy domů napapat a zase ven :nevim: v noci se nám budil každý 2-3hodky :zed: po 4mesici se malej naučil spinkat doma sice přes den spí u nás v posteli a večer ve spí postýlce ale spinká jen ho položím dám vedle něj šum a za chvíli spí :pankac: uvidíš časem se to zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.11.20 11:00

@Michaelaa90 Mám to samé. I když je syn přes den unavený, brečí a mne si oči, neusne. Musím ho houpat v náručí, dělat pššš a hladit na čele a přitom taky brečí, dokud nezabere. A pak ho položit do hnízdečka vedle sebe. A i tak se kolikrát probere a brečí, takže celé znovu. Navíc vám spí aspoň v noci. Mně se syn probudí v 10h a pak už se budí i každou hodinu a nebo nemůže vúbec usnout. Předevčírem jsem ho uspávala v noci 2,5h a nic :,( Pak usnul až u kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 11:25

@Lucek35 a neroustou zoubky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.11.20 12:21

@janulinka2 Nepřijde mi, nic v puse není, ani bouličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.11.20 16:44

U nás b to mohly být zoubky, slintá na to dost a pořád si strká ruce do pusinky až se z toho začne dávit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
3.11.20 23:33

Nevím, jaké podmínky má na spaní, ale u nás ve 4 měsících přišel zlom. Do té doby spával přes den v obýváku na gauči nebo tam v postýlce. Pak začaly problémy s usínáním a začala jsem ho dávat do jeho pokoje, zatemnila, větrala a nedělala hluk a bylo po problému. Došlo mi to, když jsem si četla knížku a v té se psalo, že po narození miminku nevadí hluk a světlo při usínání, ale postupem času a láme se to po tom 3 měsíci, začíná mít stejné nároky pro spaní jako dospělý. Tak jedině tohle mě napadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.11.20 11:09

Syn spí v noci v ložnici, snažím se před spaním vyvětrat. Je tam tma a klid a v noci na kojení už ani nerozsvicuju lampičku. A stejně po kojení i 2h neusne. Už si ho ze zoufalství beru do postele, tam je to o trošku lepší. Ale stejně je vzhůru každou chvíli. Přes den je teda pravda, že žaluzie nezatahuju. Když spí ani nedýchám :) Do postele se doslova večer plížím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.11.20 11:22
@Lucek35 píše:
Syn spí v noci v ložnici, snažím se před spaním vyvětrat. Je tam tma a klid a v noci na kojení už ani nerozsvicuju lampičku. A stejně po kojení i 2h neusne. Už si ho ze zoufalství beru do postele, tam je to o trošku lepší. Ale stejně je vzhůru každou chvíli. Přes den je teda pravda, že žaluzie nezatahuju. Když spí ani nedýchám :) Do postele se doslova večer plížím :zed:

Tak zkus zatáhnout i přes den. Protože když nemá kvalitní spánek přes den, může se to odrazit na spánku nočním. Jinak za mě už nevím, co poradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí