Kolíbka nebo houpátko ?

1392
1.11.20 13:18

Kolíbka nebo houpátko ?

Ahoj holky, možná blbý dotaz :), ale chtěla bych se zeptat, co jste u miminka upřednostňovali - kolíbku ( kterou musíte samozřejmě furt houpat :D, a nebo houpátko, co zapnete a je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
1.11.20 13:47

Neteř být v kolíbce vůbec nechtěla, kamarádky dcera taky ne, v houpátku zase nechtěl být synovec.

• Citovat
  • Upravit
847
1.11.20 14:10

My sme darovali minulej tejden kámošce postýlku a „houpačku“. Jako se*e mě, že to tady nebylo. Přivezli jsme „houpačku“ z US a je to vynález. Děcko, když chce, tak se houpe a skáče, že má mamina čas a klid na svoje věci. Škoda, že nic tak vymakanýho tady neprodávaj. Ale asi by to za ty prachy tady moc prodejný nebylo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
1.11.20 14:29
@Hamouzka píše:
My sme darovali minulej tejden kámošce postýlku a „houpačku“. Jako se*e mě, že to tady nebylo. Přivezli jsme „houpačku“ z US a je to vynález. Děcko, když chce, tak se houpe a skáče, že má mamina čas a klid na svoje věci. Škoda, že nic tak vymakanýho tady neprodávaj. Ale asi by to za ty prachy tady moc prodejný nebylo :?

A mas fotku jak to vypada? My mame hojdavak na peru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.11.20 14:54

@Renca8 bohužel nemám. A štve mě to, protože bych prohledala net a mrkla po tom. Mám v plánu jít za kámoškou na advent na návštěvu a opsat si štítek. Další kamarádka bude rodit v lednu a chtěla bych jí to koupit. Tady sem se ptala několika prodavaček, popsala jim to a prý tady nic takovýho nikdy nebylo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
1.11.20 15:04

Máme lehátko/houpátko Babybjorn a zatím se to dceři líbí. Má teprve 3 týdny, takže s tím houpeme my, ale až bude větší, může se na tom houpat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí