Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, možná blbý dotaz
, ale chtěla bych se zeptat, co jste u miminka upřednostňovali - kolíbku ( kterou musíte samozřejmě furt houpat
, a nebo houpátko, co zapnete a je ![]()
Neteř být v kolíbce vůbec nechtěla, kamarádky dcera taky ne, v houpátku zase nechtěl být synovec.
My sme darovali minulej tejden kámošce postýlku a „houpačku“. Jako se*e mě, že to tady nebylo. Přivezli jsme „houpačku“ z US a je to vynález. Děcko, když chce, tak se houpe a skáče, že má mamina čas a klid na svoje věci. Škoda, že nic tak vymakanýho tady neprodávaj. Ale asi by to za ty prachy tady moc prodejný nebylo ![]()
@Hamouzka píše:
My sme darovali minulej tejden kámošce postýlku a „houpačku“. Jako se*e mě, že to tady nebylo. Přivezli jsme „houpačku“ z US a je to vynález. Děcko, když chce, tak se houpe a skáče, že má mamina čas a klid na svoje věci. Škoda, že nic tak vymakanýho tady neprodávaj. Ale asi by to za ty prachy tady moc prodejný nebylo
A mas fotku jak to vypada? My mame hojdavak na peru
@Renca8 bohužel nemám. A štve mě to, protože bych prohledala net a mrkla po tom. Mám v plánu jít za kámoškou na advent na návštěvu a opsat si štítek. Další kamarádka bude rodit v lednu a chtěla bych jí to koupit. Tady sem se ptala několika prodavaček, popsala jim to a prý tady nic takovýho nikdy nebylo ![]()
Máme lehátko/houpátko Babybjorn a zatím se to dceři líbí. Má teprve 3 týdny, takže s tím houpeme my, ale až bude větší, může se na tom houpat sama.