8 měsíční miminko ve sporťáku?

129
31.10.20 19:54

Můžu dát už do sporťáku?

Hezký večer, dcera 8 měsíců si dnes několikrát sedla ze šikmého sedu. Sedí normálně rovně s nohama před sebou, nikam nepadá, má krásně rovná záda. Myslíte že ji už můzu začít ve sporťáku posazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
31.10.20 19:58

Jasně.

• Citovat
  • Upravit
37132
31.10.20 20:05

Můžeš, ja teda davala stejne malinko sklopeneho, protože v pravem uhlu to synovi nebylo pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
31.10.20 20:39

Já teda ještě asi týden čekala a začínala jsem půl hodinovýma procházkama. ono to drncá a je to pro prcka náročné, hned takto ze začátku. rehabka byla stejného názoru.

• Citovat
  • Upravit
1804
31.10.20 21:05

Dcera jezdí ve sportaku od 7,5 m, nesedí. Takže jezdí v téměř úplným lehu. Do korby už se mi nevešla, nebylo na vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.10.20 21:11

@skorotehotna dcera je taky od 6 měsíců ve sporťáku, je velká 75 cm a 10 kg, jen jsem ji stále vozila jen vleže. Ještě neleze, ani nejde na čtyři, jen si dnes začala právě sedat pres bok, tak mě to celkem překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
31.10.20 21:12

Jestli ve sporťáku nevyžaduje sed, já bych jí dala ještě pár dnů v té poloze pololehu. Doteď (12m, sedl si v 10m) mám sporťák lehce zešikma, že když chce sedět, tak sedí a nebo se může opřít. Taky v něm stojí a nebo sedí bokem, jak je mu libo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
31.10.20 21:13

Mladá mi od 5m nevydržela v hlubokém ani boha, tak byla ve sporťáku nadzvedlém mírně ale byla. Přežila. Neboj a normálně dej, pokud nejste v kočáru půl dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
31.10.20 21:18
@Aja646 píše:
@skorotehotna dcera je taky od 6 měsíců ve sporťáku, je velká 75 cm a 10 kg, jen jsem ji stále vozila jen vleže. Ještě neleze, ani nejde na čtyři, jen si dnes začala právě sedat pres bok, tak mě to celkem překvapilo.

Aha, tak v tom případě bych ji udržovala v pololehu, až by šla na 4, coz je ten nejdůležitější pohyb, tak bych ji dávala v kočárku na sed. Ale to je můj názor (ale do 6m jsme cvicili a do 10m jsme chodili na kontroly Vojtovky, tak trošičku vím). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.10.20 21:28

@Polnik ona občas jde a když ji na ně dám tak se krásně udrží, spíš je dost líná ale sedá si krásně, jde na bok nadzvedne se na jedné ruce a doručkuje do sedu. Je to rychlost jak se posadí 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.20 21:43
@Aja646 píše:
@Polnik ona občas jde a když ji na ně dám tak se krásně udrží, spíš je dost líná ale sedá si krásně, jde na bok nadzvedne se na jedné ruce a doručkuje do sedu. Je to rychlost jak se posadí 😀

Vem to tak, ze je to pro telo uplne nova pozice, svaly teprv musi zesilit. Navic to drnca a prochazky jsou o hodne delsi, nez sednuti doma.
Drzela bych ji v pololehu co to jde, nebo na ksiry a at si polohu urci sama (deti mi jezdily na kolinkach i ve stoje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
1.11.20 10:28

Dala bych ze začátku do pololehu a zkusila na chvilku pak posadit, uvidíš jak se jí to bude líbit. Náš už pak vůbec nechtěl ležet, jak měl najednou rozhled po okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí