Boudička Turnov, mateřské centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
4.2.14 14:03

Boudička Turnov

Ahoj maminky, mám dotaz je tu některá z Turnova? Chtěla bych se zeptat na Boudičku pro rodiče s dětmi. od kolika věk dítka se tam může chodit? a jak to tam probíhá? děkuji moc za odpověd :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
4.2.14 14:13

Co je Boudička? Já jsem původem skoroturnovák, občas jezdíme k našim, tak se hodí mít přehled o tom, co je v okolí pro děti ;-)… tak si tady taky počkám na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.2.14 14:16

http://www.thebouda.cz/
a boudička je pro ty nejmenší..tak mě zajímá zda někdo neví od kolika let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.2.14 15:11

Já myslím, že je to jedno, jak staré máš dítě. Mělo by to fungovat jako setkávání maminek a dětí. Taky se tam chystám, aby si kluk trochu zvykal víc na děti. Chodili jsme i na cvičení do Náruče, ale tam byl schopnej celou dobu probulet na karimatce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.2.14 15:13

Tak už to vím..je to pro děti 0-4 roky a je to ve středu od 9-12h. chystáme se tam zítra to omrknout..aby malá byla mezi dětma..
@Tapa jak máš staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.2.14 15:24

@Janca.Nikca Já už mám kluka velkýho bude mu 27 měsíců, ale je to hroznej „mamoš“ :mrgreen: :lol:.Omrkni to a napiš sem, ať víme, co nás čeká a nemine :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.2.14 16:49

Nj to je už kus chlapa :) kamarádka má syna 2 roky a taky zítra jde s námi…nic moc tu pro ty děcka není tak snad todle bude fajn..
malá je taky děsnej mamánek a nechce jít k nikomu ani z rodiny tak potřebujem aby byla mezi dětma..což je ráda a já trochu mezi jinejma maminama..jo zítra sem písnu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.2.14 12:13

Tak píšu jak jsem slíbila…Byla jsem s malou dnes v Boudičce a super.je o pro děti 0-4roky ale myslím že je to tak od toho roku ideální..nebo aspon kyž seděj a lezou ty děti..je to jako herna, mají tam i trochu program, ale spíš volněji..mamči daj kafe, pokecaj a děti si hrajou..je jich tam celkem málo asi 7 ale je to malej prostor ale fajn prostředí a lidi..takže my budem chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová