Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To může být vřídek…jediné gynekolog posoudí či vezme vzorek..
@Anonymní píše:
Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko už rok a 2 měsíc a pořád neúspěšně. Beru kyselinu listovou od začátku roku a do toho teď asi měsíc užívám kontryhelovy čaj od ms do ovu a beru hořčík. Sem tam si kontroluji umytou rukou děložní čípek, teď jsem 7 dní do MS, a zjistila jsem, že je mírně otevřený a udělala se mi tam nějaká boulicka. Nevíte prosím co s tím? Jestli mám zajít na kontrolu? A s těhotenstvím to asi nemá nic společného, že? Děkuji moc za odpovědi.
Asi jen ovula Nabothi napriklad, nic vazneho. Ale na kontrolu si zajdi, pokud jsi posledni dobu nebyla.
Mohla bych prosím ještě otazecku? Mám teď čípek úplně dole, lehce hmatatelny, nemusím nijak daleko sahat, nevíte co to může být? Prosím? Nikdy se mi to nestalo.
Čípek se během cyklu mění, vůbec bych si nedělala starosti s tím, že je níž, než bývá jindy. Já ho mám někdy naboku
. A bouličku na něm mám taky, je to normální. Teda ta moje boulička. Ale u tebe to přes internet nikdo nepotvrdí, určitě si ji nech zkontrolovat u svého ženského doktora ![]()
@Anonymní píše:
A nemohla bych být třeba těhotná?
A co si udelat test?
Negativní, ale mám 7 dní do MS, tak to asi by stejně neukázalo
@Anonymní píše:
Negativní, ale mám 7 dní do MS, tak to asi by stejně neukázalo
To fakt ne, počkej si ještě týden aspoň.
Dobrý den, na čípek už si nedosahnu a na prstech mi zůstává nějaký bílý povlak, co to může být prosím?
@Anonymní píše:
Nevím něco tam vidím… Co myslíte?
Nic tam není, ale tipuju to na vadný test kvůli rozpité barvě.
Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko už rok a 2 měsíc a pořád neúspěšně. Beru kyselinu listovou od začátku roku a do toho teď asi měsíc užívám kontryhelovy čaj od ms do ovu a beru hořčík. Sem tam si kontroluji umytou rukou děložní čípek, teď jsem 7 dní do MS, a zjistila jsem, že je mírně otevřený a udělala se mi tam nějaká boulicka. Nevíte prosím co s tím? Jestli mám zajít na kontrolu? A s těhotenstvím to asi nemá nic společného, že? Děkuji moc za odpovědi.