Boule na dásni dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6538
9.11.15 16:44

boule na dásni dítěte

Ahoj holky, syn má na horním patře blíž k zubu bouličku jakoby s bílým čepem, nebolí, jen minimálně, když se toho hodně dotknu. na bolest zubu si nestěžuje. nemáte někdo zkušenost, co by to mohlo být a co s tím? má aktuálně zánět spojivek a trochu kašel a rýmu, tak jestli by to mohlo souviset? nebo navštívit zubaře? díky za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.11.15 16:46

Píštěl. Já jí mám dlouhodobě nad rozbitým zubem. Může signalizovat, že ten zub pod ní není úplně ok, že je tam nějaký zánět, zub je mrtvý atd.. Nebolí, jen se občas nafoukne víc a po zmáčknutí praskne. Prostě jako beďar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
9.11.15 16:53
@Run píše:
Píštěl. Já jí mám dlouhodobě nad rozbitým zubem. Může signalizovat, že ten zub pod ní není úplně ok, že je tam nějaký zánět, zub je mrtvý atd.. Nebolí, jen se občas nafoukne víc a po zmáčknutí praskne. Prostě jako beďar.

a co s tím? zajít k zubaři nebo to nechat být až kdyby to začalo bolet, nebo bolel zub nebo kdyby se to opakovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
9.11.15 17:48

Synovi máme jeden zub sledovat a kdyby se mu u něj udělala boulička, tak se musí vytrhnout (ale on měl na tom zubu kaz, který dr. vyvrtala, ale myslí, že byl hodně hluboký a neví, zda to stačilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
9.11.15 18:11

@Zuzlounek my byli u zubaře asi před týdnem a synovi zubař dva zuby zadělával. Nevrtal teda, asi to nbyly velké kazy, ale kazy tam měl a tak mu je zadělal a teď nevím, jestli to má k zuba anebo nějaký zánět související se zánětem spojivek, rýmou a kašlem. Boulička už ho trochu bolí a říká, že se hýbe, když po ní přejíždí jazykem :nevim: Upřímně su bedovedu představit, jak valím ráno k zubaři, máme ho docela z ruky, mám 3 děti, z toho 2 nemocné a ještě bychom tam museli být fest brzo, kdy zubař bere akutní případy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
9.11.15 20:55

Tak manžel jel se synem na stomato a právě mu zoubek trhají. celá se tady z toho klepu, ale prý se to jinak léčit nedá (jakože ATB nebo vrtání). Manžle volal, jestli má s vytržením souhlasit a já nevěděla, jak se takhle po tel. rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.12.20 10:07

Boulička na dásni u 3 měsíčního miminka

Ahoj, obnovuji diskuzi. Naše dcera (3 měsíce) má na spodní dásni zepředu bouličku - může to být zub nebo aft nebo něco jiného? Jak s tím případně spěchat k doktorovi? Na dotyk jí to nebolí, ale celou noc byla neklidná (což nevím jestli z toho), bouličky jsem si všimla ráno - je to cítit dotykem pod rtem. Zuby zatím žádné nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí