Boule na zápěstí

1027
11.2.12 21:12

boule na zápěstí

manželovi se udělala na zápěstí taková tvrdá boule,je to jak kdyby měl něco tvrdého v žíle,tak 1cm velký,při dotyku ho to bolí,co to může být a co s tím,nemáte někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
11.2.12 21:27

Ať si zajde na chirurgii, může to být ganglion.

http://hradec-kralove.sanus.cz/…nadory-ruky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.2.12 21:39

asi jo,přesně to na něj sedí,dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.2.12 21:42
fufiiina píše:
asi jo,přesně to na něj sedí,dík moc

není za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
11.2.12 21:43

jj, to bude on, mi ho ortoped odstranil stříkačkou. Chtěl ho rozmáčknout, že prý se po odsátí nebo rád vrací, ale to byla taková bolest… vrací se, ale zatím nikdy nenarostl do rozměrů, abych s tím šla znovu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
11.2.12 21:46

Mam dotaz neco takoveho podle popisu se mi udelalo na noze mohlo by to byt taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.2.12 21:48
peluani píše:
Mam dotaz neco takoveho podle popisu se mi udelalo na noze mohlo by to byt taky?

Taky by to mohlo být na noze, klikni na odkaz, který jsem uložila do prvního příspěvku, je tam o tom toho napsaného víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
11.2.12 21:50
K-a-č-i-k píše:
peluani píše:
Mam dotaz neco takoveho podle popisu se mi udelalo na noze mohlo by to byt taky?
Taky by to mohlo být na noze, klikni na odkaz, který jsem uložila do prvního příspěvku, je tam o tom toho napsaného víc ;)

diky moc mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.2.12 21:57
mag píše:
jj, to bude on, mi ho ortoped odstranil stříkačkou. Chtěl ho rozmáčknout, že prý se po odsátí nebo rád vrací, ale to byla taková bolest… vrací se, ale zatím nikdy nenarostl do rozměrů, abych s tím šla znovu k dr.

a byla jsi pak na neschopence,manžel je číšník,udělalo se mu to na pravé ruce ale talíře se prý nosí na levé,tak snad by to nevadilo teď je u něj v práci míň lidí tak snad by to zvládnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.2.12 22:05
fufiiina píše:
mag píše:
a byla jsi pak na neschopence,manžel je číšník,udělalo se mu to na pravé ruce ale talíře se prý nosí na levé,tak snad by to nevadilo teď je u něj v práci míň lidí tak snad by to zvládnul

Ono stačí, pokud si domluví zákrok tak, aby měl pak alespoň dva, tři dny volna.Když nebude tu ruku tolik zatěžovat a talíře nosit v té druhé ruce, tak by to nemělo vadit. Já takhle chodila do práce hned po zákroku. Obecně se doporučuje ruku nezatěžovat alespoň měsíc po zákroku. Já na tom byla v lednu a měla jsem například zákaz ten celý měsíc lyžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
11.2.12 22:25

Já byla v té době student ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.2.12 22:31

fajn v ponděli tam nakluše,ale kam vlasně k Obvoďákovi?na chíru? k ortopedovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
11.2.12 22:31

Já byla u ortopeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
11.2.12 22:47

Také jsem měla cca pře půl rokem, šla jsem s tím na ortopedii, doktor zamáčkl, ale zatím se to nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 22:21

Ahoj, obnovuji diskuzi. Může ganglion nebolestivý? Na zápěstí se mi udělala bulka přesně v místě kloubu, má asi 1,5 cm, nebolí, je tvrdá. Celé zápěstí je ale mírně bolavé, jakoby namožené. Úraz jsem neměla. Nevíte co to může být? Bohužel nevím jak dlouho to tam mám, moc se nesleduji, až teď kvůli té bolesti zápěstí. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex