Žlučník?

170
11.2.12 17:39

žlučník

Ahoj,
včera jsem si koupila čerstvé plnotučné Bio mléko a s chutí jsem si dala hrnek s piškoty…Večer mě začalo být dost blbě, nejspíš od žlučníku a v noci se to stupňovalo, bolest břicha, zimnice…Od rána mám ke všemu chřipkové stavy…Trpím nechutenstvím, jsem na suchých rohlících a hořkém čaji.Pomyšlení na to mléko a chce se mi zvracet, ráno jsem měla trochu průjem.....Má otázka zní, může to být žlučník?Podotýkám, že jinak se stravuji relativně zdravě, žádné tučné a smažené… Nemáte někdo rady jak na bolest, když jsem kojící a skoro žádné léky nemohu? A kdyby došlo k nejhoršímu a opravdu bych musela na nějaký zákrok (je mi opravdu bídně), dá se to řešit ambulantně?Mám doma ročního prcka a v nemocnici se válet opravdu nemůžu a hlavně nechci…Předem děkuji za odpovědi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
11.2.12 17:55

No, mě to teda na žlučník moc nesedí. 2paraleny(na jednou) zabíraj na bolest a při kojení se myslím mohou,ale na žlučník ti paracetamol nezabere. Já byla v prvním trimestru když jsem byla na operaci, takže než se k ní vůbec Mudři odhodlali tak jsem dostávala v kapačkách analgin(zabíral možná by jsi se měla mrknout na příbalovej leták) Jinak pobyt v nem. při operaci žlučníku je 4dny pokud nemáš komplikace(já tam byla 16dní :-/)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.12 17:57

Ty brďo…čtyři dny? Tak to nevím, jak bych to provedla, přítel je celé dny v práci a ještě k tomu kojím…
Jinak, ještě mě docela trápí k tomu zápach z úst, dokonce jsem dnes po ránu vypilvla takovej jakoby žmolek žlutej dost nevábné vůně… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.2.12 18:00
barhule píše:
Ty brďo…čtyři dny? Tak to nevím, jak bych to provedla, přítel je celé dny v práci a ještě k tomu kojím…
Jinak, ještě mě docela trápí k tomu zápach z úst, dokonce jsem dnes po ránu vypilvla takovej jakoby žmolek žlutej dost nevábné vůně… :poblion:

No na kratší dobu to fakt neukecáš. Jinak zápach z úst, teda bývá,buď při zkaženém zubu nebo při špatném trávení. A žmolek, no, nemůže na tebe třeba lézt spíš nějaká viróza???Jo, bolest při žlučníku je v požebří a dost často bolest vystřeluje až do zad k lopatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.2.12 18:00

Pokud je to žlučník, pomůžou ti algifen kapky. Nebo mi poradili v lékárně fernet na kostku cukru.
Ale souhlasím s Uju taky si myslím, že to žlučník nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.2.12 18:01
jonatanka píše:
Pokud je to žlučník, pomůžou ti algifen kapky. Nebo mi poradili v lékárně fernet na kostku cukru.
Ale souhlasím s Uju taky si myslím, že to žlučník nebude.

Já nevím ale může se algifen při kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.12 18:07

Tak nevím, co to může být…Ale jsem si jistá, že to rozjelo to blbé mléko :cert: …Jen pomyšlení na něj a letím skoro na záchod…Přikládala jsem to žlučníku, protože občas, když jsem snědla něco tučného, chytla mě tato nevolnost.Jen tedy bez těch chřipkových příznaků, co mám teď…Zuby mám v pořádku, u zubáka jsem právě kvůli tomu byla…Přes den to není zas tak hrozné, normální pach, ale po ránu a k večeru to vždycky začne…Po ránu je to tedy ale fakt síla :lol: Vím, že je to celkem normální, ale todle to je fakt ble :oops: A právě že dneska mi smrdí z pusy i přes den, je to takovej divnej puch, něco jako dezinfekce se smradem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.12 18:08

Jo a k té bolesti…Je to takový pocit, že se vám chce zvracet a bolí mě spíš jakoby v trojúhelníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.12 18:09

No a jak by se řešilo, když bych neměla hlídání a přítel z práce nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.2.12 18:20

No, se smradem z pusy mě napadá jestli nedýcháš s otevřenou pusou. To by taky mohlo být.
No, možná by tam malého taky uložili ale asi na dětské :-/ To by asi šlo, ale myslím, že se jim chtít nebude. Ale podle mého to bude nějaká střevní viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
11.2.12 18:28

a co takhle zánět žaludku nebo střevní chřipka?
já měla něco podobného před čtrnácti dny, odstartovalo to kafe s mlíkem a během chvilky jsem byla slitá až na zádech (spocená), měla jsem zimnici, na jídlo ani pomyšlení, úplně slabá, jediné, co jsem byla schopna bylo zalehnout a třepala jsem se jako ratlík asi 3 hodiny v kuse, pak ten třes přešel, ale začalo mě bolet na trojúhelníku (jak píšeš), tupá bolest, žaludek jako kámen, pořád se mi navalovalo na zvracení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
11.2.12 18:30

jo, a manža taky říkal, že je mi hodně cítit z pusy (kysele) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
11.2.12 18:35

Ahojky,já byla teď před měsícem naoperaci žlučníkua žlučník mně chytnul když jsem byla 3 týdny po porodu a plně jsem kojila,pokud je to žlučník tak můžeš Algifen kapky a já pak dostala od obvodní doktorky Nospu,tá se může taky při kojení,ale taky si mys :think: lím,že to máš spíš jenom nějakou virozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.12 18:40
Uju píše:
No, se smradem z pusy mě napadá jestli nedýcháš s otevřenou pusou. To by taky mohlo být.
No, možná by tam malého taky uložili ale asi na dětské :-/ To by asi šlo, ale myslím, že se jim chtít nebude. Ale podle mého to bude nějaká střevní viróza.

Jojo, s otevřenou pusou určo spím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
11.2.12 18:41

Taky bych tipovala problém se žaludkem. Nedávno jsem měla něco podobného, bývalo mi špatně po jídle, jídlo se mi vracelo a hořko v puse, jednou v noci hrozná bolest břicha, zimnice a třesavka, na zvracení. Na gastroskopii mi zjistili helicobakter a zánět v žaludku, navíc spoustu žluči v žaludku (žlučník už nemám, ten se mi projevoval kolikami v noci kdy bolest vystřelovala až do zad a taky mi bývalo špatně a na zvracení po jídle, průjmy). Na ten žlučník jsem měla algifen a teď mám léky na žaludek ale taky na předpis. Zkus skočit k dr., ať tě pošle na utz a na gastro, třeba pomůže jen něco na lepší trávení a nebude to hned žlučník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí