Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Můj syn má bouli nad pravými dolními sedmama ve věku 13 let nevím si rady včera to bylo ještě velký a středně tvrdý dnes menší ale hodně tvrdý ![]()
@GrimCZ píše:
Můj syn má bouli nad pravými dolními sedmama ve věku 13 let nevím si rady včera to bylo ještě velký a středně tvrdý dnes menší ale hodně tvrdý
o které části těla to hovoříš?
@neumisa píše:
o které části těla to hovoříš?
Zuby? Sedmičky?
To jediné mě napadlo ![]()
podle dnešního chování mého syna ve stejném věku by to klidně mohl být počet mozkových buněk ![]()
Memu ditku bylo 13 v cervnu a ted jsem ji na zaklade diskusi ne hala prohmatat sedmicky a male boulicky ma nahore i dole, nahore to neboli vubec, dole pry na mackani trosku, ale ono je celkove cíťa ![]()
Takze asi je to normalni, ake nase ma sedmicky jeste uplne nevylezle, nektere ani ne napul, takze to beru jako pruvodni jev k sedmám…
@neumisa píše:
@Apajipodle dnešního chování mého syna ve stejném věku by to klidně mohl být počet mozkových buněk
asi erupce na skunci
nase taky dnes perlilo, ze uz manzel hulakal at pouziva tu bradavicii na krku
a to uz je co rict.. ![]()
Ono je celkem takove zpomalene, co se vratilo v nedeli ze sportovniho soustredeni
, tam makali trifazove, takze to pricitam unave materialu i hlavy
![]()
Včera v 15:00 se boule nějak zvětšila
A taky je větší než na levé stráně
V pravé když trochu zatlačím bolí ho to ale na levé ne ![]()
Normalne se mu klubou zuby ne? Tak mazat gelem na dasne pro mimina, trochu to znecitlivi nebo vyplachovat usni vodou, Tantum verde nebo bylinkovymi vyluhy, popr. chladit ci lupnout Brufen. Popr. Zubar! Nic jineho ti nikdo neporadi…jako ze by primo zubarka jukla na foto a diagnostikovala od pc?!
![]()