Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte děvčata,máte zkušenost s boulemi?Dneska malý lezl a trochu nezvládl otočku a přetočil se a hlavičkou narazil na plovoučku.Chvíli plakal,ale pak byl ok a hral si.asi po hod.jsem tak objevila červené jelitko řekla bych boulička.Spí pěkně a klidně a kaši snědl s chuti.Mám to něak řešit?takovych pádu si říkam ještě bude.Moje nervy.
Nevím, kolik je malýmu, ale asi bych ho pro jistotu kontrolovala, jak reaguje. Ale snad to nebude nic vážného - ten náš rošťák jich měl, má a určo mít bude ![]()
Oliverkovi je 10měsíců.No taky doufam,neni niak velika ,ale clověk má strach.Ale říkam si ,že to nebyla zas taková výška a jen to zčervenalo a nateklo.Achjo
Nic ve zlém, ale kdybych měla řešit každou obyčejnou bouli u těch našich dvou raubířků, už jsem dávno v blázinci… Moje dcera je rozená Doňa Katastrofa a syn evidentně roste do mužské obdoby téhož. ![]()
Netrap se tím. ![]()
no taky si pamatuju na sve pady a boule.krasně mi spí ,tak je mi líto ho děvčata budit.
bohunko rozumím muj syn taky večně tu hlavu nekde strká.Vysvětluji,ale marně. ![]()
muta malému táhne na 11 měsíc. Při kontrole na 10měsíční mě doktorka říkala, že teď už mají dětičky dost tvrdou lebku, právě aby jak už lezou a všude vše zkoumají se mohli trošku obouchat, takže buď klidná, bude hůř ![]()
děkuju za vaši podporu.Do hlavi se bouchá bohužel stále.Ale je to opravdu dobry, dneska už tam nic nemá.
tak jsem ráda.příští tyden jdu právě na 10měs.kontrolku tak se zeptam co s boulema.četla jsem ,že se to nemá zatlačovat tak at člověk ví.uplně se děsím,jak se začne postavovat.To je mi jasné,že bude huř.My ještě stále máme trochu otevřenou hlavičku,tak jsem opatrná.nevíte holki,kdy to tak srůstá?
Ahojky,
pred vic jak dvema mesici se moje tehdy 7 mesicni dcerka asi nekde prastila a udelala se ji nad okem boule (nemodrala - skoro jsme si ji ani nevsimli). Vubec me to neznepokojovalo, jenze tak boule je tam az do ted, a to mi prijde divne. Ze by se tam drzela vic jak dva mesice!! A zase se mi zda malo pravdepodobne, ze by se porad bouchala do toho sameho mista.. to asi nee.
Muze to byt neco „vaznejsiho“, nez jen obycejna hrca???
Ahoj, takhle na dálku to těžko někdo posoudí ![]()
Přijde mi ale divné, že by boule nezmizela do 2 měsíců..
Já bych to ukázala pro jistotu doktorce, třeba při nějaké poradně, ať máš klid.
Boule už 2 měsíce? ![]()
No já nevim, ale být Tebou jdu k doktorce.