Boule v nose

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6667
5.3.22 17:16
@Konys píše:
Tak je to dezinfekce no :D Proti porodu, je nejaky stipani dezinfekce lambada :lol:

Tak proti porodu ledasco, ale že bych si to musela užívat záměrně. :lol: Ta Betadina je lepší a myslím, že ani ten peroxid není takové peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
5.3.22 17:50

@Veronikqq to nemusíš ani propichovat…to zmáčkneš a půjde to ven samo…pokud nemáš žádnou dezinfekci, tak bych to prostě nechala bez ní…vypadá to jako normální beďar…ten taky nedezinfikuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
5.3.22 17:52

Obdivuju, že píšete na internet, já už bych to vymordovala, vymačkala do poslední kapky a pořádně vydezinfikovala. Úplně jsem si vzpomněla na pubertu a takové ty obří podkožní beďary, co při zmáčknutí vybuchly na zrcadlo :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.22 21:03

@AnoNe no tak neprijde mi to jako normalni bedar jeste k tomu velky jako hrasek a jeste k tomu v nose ale ted jsem se to snazila propichnout a vysla krev a minimalne hnisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.22 21:28

@AnoNe jenže takový ten typ pupinku co nejde vymacknout snad chapete co myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
5.3.22 22:04
@Veronikqq píše:
@AnoNe jenže takový ten typ pupinku co nejde vymacknout snad chapete co myslim

No kdybys poradne zatlacila, neverim, ze bys nevymackla. Ale chapu, musi to dost bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
5.3.22 22:08
@Eemii píše:
No kdybys poradne zatlacila, neverim, ze bys nevymackla. Ale chapu, musi to dost bolet.

Taky si myslim, ale tohle misto je dost citlivy… to bude bud bedar, nebo podebrany chlup.
Kazdy den bych to ted zkusila trochu vyrasovat. Nekdy ani skoro zadny hnus nejde, jen proste cosi bolaveho a natekleho…a pak to proste zmizi samo.
Ale tady bylo videt, ze je to podebrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
5.3.22 22:15
@Konys píše:
Taky si myslim, ale tohle misto je dost citlivy… to bude bud bedar, nebo podebrany chlup.
Kazdy den bych to ted zkusila trochu vyrasovat. Nekdy ani skoro zadny hnus nejde, jen proste cosi bolaveho a natekleho…a pak to proste zmizi samo.
Ale tady bylo videt, ze je to podebrany…

No to je a poradne, fakt by to chtelo co nejvic vymacknout a tu Betadinu, mast by asi byla lepsi. Ona krasne vysusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.22 22:37

Je to vyresene zacina mi podkozni akne nikdy jsem akne nemela takze to muselo nekdy prijit stejne pupinky se mi udelaly ruzne po obliceji v pondeli jdu do lekarny pro to co jste mi doporucili dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
5.3.22 23:59
@AnoNe píše:
Obdivuju, že píšete na internet, já už bych to vymordovala, vymačkala do poslední kapky a pořádně vydezinfikovala. Úplně jsem si vzpomněla na pubertu a takové ty obří podkožní beďary, co při zmáčknutí vybuchly na zrcadlo :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

Jojo… Tohle si najít v nose, tak mám snad i radost :mrgreen: taky mačkám všechno, umím z ničeho udělat krvácející ránu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek