Boule v nose

28
3.3.22 04:25

Boule v nose

Ahoj nevim do jaké kategorie to zařadit ale potrebuju pomoc pred par dny se mi objevila takova bulka nebo pupinek v nose jakoby ve predu ted ma velikost hrasku jsem nemocna a uz to fakt boli pri smrkani celkem to i vadi neco jsem si uz hledala ale vyhledalo mi to jen polypy a to me desi i kdyz to moje nevypada hnisave je to boulicka pod kuzi neni to treba kvuli nadmernemu smrkani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6667
3.3.22 06:55

To se prostě dělá, při rýmě obzvlášť, zase to praskne. :nevim: Zanítila se ti tam nějaká žlázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.3.22 08:16

Může to být i opar. Při nemoci běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.3.22 08:18

@klamonožka dobre dekuju uz jsem zacala panikarit protoze se to zvetsovalo budu to mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.3.22 08:50

Zkus tea tree olejíček, ten mi pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.3.22 19:17

Dobrý večer nedokážu říct jestli se ta boule nebo co to vlastne je lepsi jestli to bile nahore je spatne nebo dobre prilozim fotku pokud vam to bude neprijemne tak se omlouvam ale jsem zoufala

Predchvili jsem si umyvala oblicej penou co bezne pouzivam abych to umyla okolo a mazu to mundisalem

Od prvního příspěvku jsem mela v nose kousek kapesniku abych nesmrkala abych to nejak nepropichla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
4.3.22 20:17

A to ja bych to pichla vydezinfikovanou jehlou. A tu bouli vycistila taky dezinfekci. Vypada to spis jako nejaky zaniceny chloupek, nebo proste pupinek-bedar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.3.22 22:35

@Konys jo dobre ja prave uz treba mesic predtim mela takovou prasklinku v nose jako kdyz se riznete treba o papir a domnivam se ze mam nejak vysusenou nosni sliznici jeste to necham chvilku a pak to zkusim propichnout a pak se radsi stavim na nosni dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.3.22 22:37

@Konys ja vzdycky panikarim verte tomu nebo ne ale uz jsem si myslela ze je to neco jako bradavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
4.3.22 22:42
@Veronikqq píše:
@Konys jo dobre ja prave uz treba mesic predtim mela takovou prasklinku v nose jako kdyz se riznete treba o papir a domnivam se ze mam nejak vysusenou nosni sliznici jeste to necham chvilku a pak to zkusim propichnout a pak se radsi stavim na nosni dekuji

Ja jsem sobe teda operaterem… dulezity je, mit ciste ruce a,,nacini".
Tohle si myslim, kdyz pichnete a lehce vymackate co pujde…a dukladne vycistite, tak se vam do par dnu hezky zahoji. Ja mam osvedcenou dezinfekci na rany Jodisol, nekdy kdyz to jde tak vybublam kyslicnikem a pak zaliju Jodisolem.
Ja mam zase vecny problem od lupenky, kvuli ni se mi vrstvi kuze u nehtu, na nohach vic, nehty podrustaji po cele delce kuzi…atd, a nekdy se mi to zaniti… a tak kyslicnik a Jodisol jsou myma vernyma kamosema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
4.3.22 22:46

@Konys Ten Jodisol ale pálí jak blázen, jednou jsem si ho nakapala do strženého puchýře a myslela si, že bolestí po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
5.3.22 13:59
@klamonožka píše:
@Konys Ten Jodisol ale pálí jak blázen, jednou jsem si ho nakapala do strženého puchýře a myslela si, že bolestí po…

Tak je to dezinfekce no :D Proti porodu, je nejaky stipani dezinfekce lambada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
5.3.22 14:07

Taky bych to propichla a vymackala ten hnis, prilozila tampon s Betadinou, taky jodova dezinfekce, ale nepali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
5.3.22 14:44
@Eemii píše:
Taky bych to propichla a vymackala ten hnis, prilozila tampon s Betadinou, taky jodova dezinfekce, ale nepali.

Pravda…ale to jen tak na den-dva, at to pak zacne vysychat a stahovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.22 16:30

@Konys nemuzu pouzit alkohol momentalne nemam dezinfekci a karantena mi konci v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek