Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky maminky zoufale prosím o radu. Mám doma týdenní miminko a kojím a dneska jsem objevila v obou podpaží dvě bulky. Jedna větší a druhá menší. Jsou na stejném místě a stejně velké v obou podpaží. Prosím poraďte co to může být. Docela mě to vyděsilo.
@Buffy165 budou změny, co se týče prsou při kojení. Kdyby to byl nějaký průšvih, nemáš to u obou. Pro sichr si zavolej na gynekologii.
@martina.se píše:
@Buffy165 budou změny, co se týče prsou při kojení. Kdyby to byl nějaký průšvih, nemáš to u obou. Pro sichr si zavolej na gynekologii.
taky si to myslím ![]()
@Buffy165 to se mi stávalo dřív, pak to měl i pritel. Začlo to svědět a pak to zmizelo
Ještě mě napadlo kamarádka taky měla takhle v podpaží boule a bylo to z toho jak nosila tričko s malým průramkem, nakonec jí to chirurgicky odstranili
Jinak mě uzliny zduří při alergické reakci, např. při obarvení hlavy nebo při píchnutí včelou…
Já jsem se s tím ještě nikdy nesetkala. Doufám že to souvisí s kojením a nebude to nic vážného.
Znama mela cysty na prsou porad dokola, az pak zjistili cim to je-pouzivala perspirant, ucpavalo ji potne zlazy, pochopitelne, a muselo to vse nekam jit…a tak me napada, mozna budes to mit neco podobneho ty, akorat vys??? ![]()