Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, už třetí den mám hlavu těžkou jak balon, celkově se cítím chvilkama na omdlení, hlava se mi chvilkama mota i když sedím
, tlak mam v pohodě, jen trochu zvýsený tep, bolí me i záda mezi lopatkami i za krkem, muze to byt stim spojene??že to je zbusobene od zad??? Diky
ano může to být od zad, blokace?
@Anonymní píše:
Ahoj, už třetí den mám hlavu těžkou jak balon, celkově se cítím chvilkama na omdlení, hlava se mi chvilkama mota i když sedím
, tlak mam v pohodě, jen trochu zvýsený tep, bolí me i záda mezi lopatkami i za krkem, muze to byt stim spojene??že to je zbusobene od zad??? Diky
hele dojdi si k lékařce, kontrola neublíží a jinak ano může to být od zad ![]()
Příspěvek upraven 22.05.14 v 14:02
@MarkétkaBeruška myslíš ze by to doktorka poznala že přícinou té bolesti hlavy jsou záda???
@Anonymní píše:
@MarkétkaBeruška myslíš ze by to doktorka poznala že přícinou té bolesti hlavy jsou záda???
tak ortopedka určitě ![]()
@Andy27 tlak sem si měřila v lékárně, teď přesně nevim
ale prý idealní, a tep byl snad 104
![]()
@Anonymní píše:
odborník by to poznat měl
ano myslím že jo, ale spíš tě pošle na rehabilitaci ![]()
@Anonymní píše:
@Andy27 tlak sem si měřila v lékárně, teď přesně nevimale prý idealní, a tep byl snad 104
![]()
a to sis měřila, jak jsi tam došla nebo sis chvíli sedla a pak teprve změřila? Piješ dostatečně? Nepiješ příliš kofeinových nápojů a sladkých limonád? (dehydratace může způsobit i tu bolest zad)
@Bibi239 když jsem přišla mela jsem vyší( utíkala jsem za malim) po chvilce byl tlak ok a tep prý trosku vyší. Snazim se vypít alespoň ty 2 l, kafe jsem mela jen ráno
@Anonymní píše:
Občas se mi k tomu nachvíly přida zima do rukou a nohou???
no mě se to moc nelíbí, já bych k dr. šla, ale jsem plašan,
To je dost ten tep, ideal je tech 70..Urcite zajdi k lekari.blbe ti muze byt prave z toho ale co je pricinou to ti tady jiste nikdo nepovi.Tak drzim palce ![]()
Ahoj, už třetí den mám hlavu těžkou jak balon
, celkově se cítím chvilkama na omdlení, hlava se mi chvilkama mota i když sedím