Boulička na krku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
8.11.11 09:48

boulička na krku

Ahoj holky, syn (11 let) má vzadu na horní části krku pár dní nějakou bouličku. Neví, jak k ní přišel, hodně ho bolí i při dotyku a má nepravidelný tvar. Nevím, jestli mám hned letět k doktorce, nebo pár dní počkat. Jinak mu nic není. Napadá vás co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
8.11.11 10:04

Moje sestra taky měla bouličku na krku a šlo o toxoplazmózu. Na základě této mé zkušenosti bych mazala radši k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
14535
8.11.11 10:18

Může to být zvětšená uzlina a nemocí z toho nespočet, určitě bych zašla k lékařce. Prohlédne mu i jiné uzliny, asi vezme krev,možná pošle na sono a jiné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.11.11 10:23

já jí mám taky,ale neřešila jsem to…je to podle mně je jen uzlina nějaká,ale v tvém případě bych šla k dr..muže to být cokoliv pro klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
8.11.11 10:33

Dcera má vzadu na krku také bouličky, dvě malé, na dotyk bolestivé a stěhují se, Jednu už od narození druhá se vždy stratí a když je nemocná tak se opět oběví. Dr. konstatoval že to znamená že tělo válčí s nějakou infekcí pokud se nebude zvětšovat tak s tím nebudou nic dělat. Časem by se prý měly obě vstřebat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.11.11 10:48
Holma píše:
Moje sestra taky měla bouličku na krku a šlo o toxoplazmózu. Na základě této mé zkušenosti bych mazala radši k doktorovi.

Toxoplazmózu jsem měla i já, ale to mě tak nebolelo. Vlastně skoro vůbec. Syn sykne, jen mu to pohladim. Ale k doktorce radši dojdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
8.11.11 16:39

Radši dojdi…
Můj syn má malou bouičku na levé straně krku. Dr. ho prohédla a že to je tuk a zmizí. Někdy tu bouličku nemůžu nahmatam a pak se zase objeví.
Zajímavé je, že syn je míšenec a další dva míšení chlapci od kamarádek mají úplně stejnou bouličku na úplně stejném místě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.11.11 09:16

Tak boulička nám zmizela beze stopy, tak to asi byla nějaká zvětšená uzlinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patrick boekhout
3.12.11 23:09

boulicka na krku

dobrý den
chtěl bych se zeptat mám na levé straně krku bouličku a můžu jí nahmatat a neboí ( mám strašnou rýmu a kašlu ) nevíte co by to mohlo být ? :)

• Citovat
  • Upravit
9163
3.12.11 23:11

zvětšená uzlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
3.12.11 23:19

Asi uzlina, možná je nemocný nebo nachlazený, taky po očkování to může být, počkej pár dnů a když nezmizí běž k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.1.13 19:55

Ahoj holky, včera jsem synovi(22 měsíců) nahmatala pod bradou bouličku, řekla bych tak velikosti menší třešně a dost mě to vylekalo..je teď nemocný, kašel a měl 5 dní zpátky teploty 39,8..myslíte, že to může souviset? Ale zrovna na takovém místě?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
22.1.13 20:02

Myslím, že to bude uzlinka. Mám taky hmatnou uzlinu pod bradou.

• Citovat
  • Upravit
125
22.1.13 20:05

Tato uzlinka pod bradou bývá velmi často hmatná právě při prodělávané viróze. Já si jí tam nahmatám téměř vždy. Ať se malý brzy uzdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
22.1.13 20:06

To bude určitě uzlina.jak mě bolí v krku tak ji mam taky pod bradou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie