Boulička na stydkém pysku

43
24.12.14 10:10

Boulička na stydkém pysku

Zdravím všechny maminky, snažilky i dívky,
na stydkém pysku se mi udělala taková boulička (nemyslím si, že jde o nežid), nemá žádnou specifickou barvu. Je na ní taková malinká prohlubinka. Na dotek je bolestivá, ale když s ní člověk nic nedělá, tak se trochu smrskne ale pořád tam je :X no a když si jí mnu nebo mačkám, tak se zvětší a oteče. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Vůbec nevím o co by mohlo jít a nechci s tím příliš lézt ke gynekologovi aby mě nevyhnal s tím že je to banalita. Nateklá je asi ve velikosti hrášku. Doma nemám nic antibakteriálního a nechci to mazat nějakou mastí, aby se tam ještě něco nezaneslo. Neměli jste to některá? Nevíte o co by se mohlo jednat a popřípadě co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
724
24.12.14 10:31

Ahoj může to být jen zanícený por.zkus se odmočit a pak to zkus pokud to to půjde vymáčknout neno to nech v klidu zmízí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
24.12.14 10:37

@liliankax ahoj, ja jsem měla něco podobného, ale za týden a něco to samo zmizelo. Na dotek mě to bolelo, ale jinak to nic nedělalo. Tak ti neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.12.14 10:48

Ja to mela taky a dr říkal ze to do týdne zmizí a taky ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.12.14 10:55

Já to měla taky a známy doktor v lázních mi poradil, ať si nechám odoperovat, že do budoucna by to mohl být problém. Tak jsem byla, v nemocnici 3dny a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.12.14 10:57

Ach jo, tak to zkusím nechat v klidu, stejně se teďka k doktorovy nedostanu :/ mě napadlo, že by to mohl být nežid hluboko pod kůží, jako ty beďary co o nich každá ví ale nikdy se nedostane na povrch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.12.14 11:06

@liliankax já to mám teď taky už jsem to měla několikrát. Pokud to malinko zbela vymacnkni jinak nemackej. Pokud je to červené zmizí to je to něco jako podkozak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
24.12.14 16:01

Taky se mi to stalo, slo to trochu vymáčknout a pak to zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.12.14 17:24

Tak jsem z toho kousek hnisu vydolovala, no jenže mi přijde že se vedle udělal další a že je hlouběji :X tak to potěš koště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
24.12.14 22:36
@liliankax píše:
Tak jsem z toho kousek hnisu vydolovala, no jenže mi přijde že se vedle udělal další a že je hlouběji :X tak to potěš koště

Mám dotaz používá s při menzes vložky? Je to Boba otázka, ale me se to začalo dělat když jsem použila vlozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.12.14 19:34
@LenkaZi píše:
Mám dotaz používá s při menzes vložky? Je to Boba otázka, ale me se to začalo dělat když jsem použila vlozky

nenene :) jen tampony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.12.14 22:45

Mě se to dělávalo z toho nebo intimek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...