Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neprodělala jsi teď nějaké hormonální změny? Nejsi těhotná? Nebo se ti jen ms zpozdila. Kdyby to bylo ale o dlouhou dobu, tak zajdi na gyndu, píchnou ti vyvolávačku ![]()
@Petule030 píše:
Neprodělala jsi teď nějaké hormonální změny? Nejsi těhotná? Nebo se ti jen ms zpozdila. Kdyby to bylo ale o dlouhou dobu, tak zajdi na gyndu, píchnou ti vyvolávačku
Přesně tak, ještě bych se zeptala, jestli jsi poslední dobou hodně nezhubla nebo nemáš z něčeho stres…
@Petule030 píše:
@majki.r Ty jsi taky všudePěkná profilovka
Se nudím
Moc děkuju
Když už jsme u profilovky, můžu se zeptat, která se zobrazuje? Před půl hodinou jsem ji asi desetkrát měnila za obrázek jen s pejskem, kde nejsem já, ale mě se pořád ukazuje ta stará, nějak se to nechce změnit. Tak mě napadá, jestli to není chyba jen u mě..
Tehotna urcite ne, mam to takhle uz nekolik mesicu… stres.. jo ten mam, ale v podstate uz nekolik let i v dobe, kdy to probihalo normalne…
@Petule030 píše:
@majki.r Jen pejsek asi ve vlaku
Jé bezva, moc děkuju, mě se pořád ukazuje ta stará, to je divný.
Zakladatelko omlouvám se za odbočení od tématu ![]()
@Anonymní píše:
Tehotna urcite ne, mam to takhle uz nekolik mesicu… stres.. jo ten mam, ale v podstate uz nekolik let i v dobe, kdy to probihalo normalne…
Jakože každý měsíc jen při tlačení maličko krvácíš? A potom se dostaví silnější ms, nebo zůstane jen u tohoto?
Maiki v poho… ![]()
Noo, prave ze kazdy mesic to probiha stejne. V den terminu to zacne u ty velky, pak tri dny nic, pak zase u velky, pak zas nic a nakonec se to na cca2 dny rozjede a pak to zas dlouho odezniva. Antik. jsem nikdy nebrala… tak nevim.. trva to cca pul roku
Hele, co štítná žláza, ta v ms taky může udělat bordel. Až půjdeš na gyndu nebo celkovou prohlídku u praktika, tak chtěj krevní testy.
Tak ono to vypadá spíš na to, že menstruace začíná až později a tím tlačením přivodíš trošku špinění. Raději to prober na gyndě, až tam budeš, ale pokud ti ms chodí jinak pravidelně, tak bych v tom velký problém nehledala ![]()
Mam takovy blby dotaz dostala jsem mesicky o den driv nez jsem mela to by bylo v poradku ale dnes my skoncili tedy mela jsem je jen dva dny neni to divne? Dekuji za odpovedi ![]()
@Natalienaty A bylotosilnější krvácení, nebo jen špinění? V tom druhém případě se ti ms ještě může rozjet
HA bereš?
Ahoj, mam mensi problem a chci se zeptat, jestli nektera nemate zkusenost. Je mi 30, 2 deti. Problem se tyka vlastne zacatku MS. Mam nejaky termin. Drive jsem to mela presne po mesici. Coz celekm vychazi, ale problem je v tom, ze se vlastne v dane datum nic nedeje, jen v pripade, ze jdu na velkou a vic zatlacim, vyjede ze me trocha krve. Pak treba dva, tri dny nic… I presto, ze stolici mam. po tech trech dnech zase to same… ale nerozjede se to… takhle jsem to mela dostat uz ted v pondeli a je skoro ct a nic…