Telisko mirena a krvaceni

3491
17.12.14 09:03

telisko mirena a krvaceni

Ahoj mam tyden zavedene telisko mirena a hned po zavedeni jsem krvacela pak spinila pak 2 dny pauza a ted zase krvacim myslite ze je to normalni? dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
17.12.14 09:10

Ano, je to normální. První tři měsíce si tělísko sedá a třeba já špinila skoro nepřetržitě. První rok jsem tedy netušila dne nebo hodiny, kdy to přijde, ale pak se to ustálilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.12.14 09:20

Já měla s tělískem problémy - silná menstruace 7 dnů a ukrutné bolesti v podbřišku. Neustálilo se to ani po roce a půl. Po vyjmutí problémy zmizely, menstruace do pěti dnů, normální a bolesti přijatelné a jen první den. Myslím, že každému tělísko nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.12.14 09:22

Ahoj :), i já potrvzuji, že je to normální :). Mám po zavedení podobný průběh… mluvila jsem s Dr., a ten mi říkal, že se to srovná :)… doufám, že brzo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
17.12.14 09:33

Stejné problémy jsem měla skoro dva roky, než jsem se ho zbavila, špinila jsem neustále, klidně i 5krát do měsíce. Horší než mít menstruaci jednou měsíčně. Mimo to mě pořád bolelo břicho, cítila jsem se nafouklá a měla jsem nepřetržitý výtok, ve stěreh nic nebylo, jen jsem byla hrozně jakoby vlhká, ten výtok byl čirý a vodnatý, intimku jsem musela měnit 2-3 denně, měla jsem problémy s pletí, začali mi růst chlupy na krku a bradě :mrgreen: Naprosto mi to nesedlo, doktorka mě pořád uklidňovala, že to přejde, zřejmě se jí nechtělo TO řešit. Po 23 měsících jsem jí nechala vyndat, chtěli jsme miminko, bohužel mi tak rozhodila cyklus, že pak i doktorka z toho byla divá. Po 8 měících jsem nakonec otěhotněla a máme mimiko :srdce: Paradox je, že před prvním těhotenstvím jsem brala třífázovou antiko asi 14 let a ta mi zdaleka neškodila jako Mirena. Teď 10 měsíců po druhém porodu nemám žádnou antiko, používáme kondom a jsem spokojená, žádné problémy. Každýmu to prostě nesedne, ale dopředu to nikdy nevíš, pro mě to bylo vyhozených 6tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.12.14 10:25

Jo, bohužel je to normální klidně i po půl roce. :? Tak snad ti to sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.12.14 13:16

@yweth diky moc za rady snad se to i u me brzy srovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.12.14 14:21

@Kocice 31 Držím pěsti, ať je to brzo OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.12.14 17:58

@yweth taky přeji ať je to brzo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 21:22

@alisekR
Jejda, tak teď jsem z toho úplně rozhozená. jsem se domlouvala na zavedení po novém roce. Tak to by mě moc nepotěšilo kdybych dopadla stejně. Ono 6000 není zrovna málo peněz.

• Citovat
  • Upravit
9032
17.12.14 21:34

Jak píšu, je to strašně individuální, já měla problémů kopec, moje mamka(55 let jí má taky a je spokojená. Ale její doktor zas tvrdí, že Mirena podle něj byla prvoplánově určená pro starší ženský, to že jí teď dostávají od doktorů i ty mladý, je trochu nešťastný. Já už prostě nikdy víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.12.14 22:37

@Kocice 31 Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie