Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dva roky neberu HA, hned po vysazeni jsem mela naprosto presnou mns po 28 dnech, ovulovala bez problemu…
Minuly mesic mi mns vynechala. Jelikoz se dva roky snazime o miminko, tak jsem testla - nic.. po 16 dnech vynechani jsem sla na gyndu - cysta na vajecniku. Pichla mi vyvolavacku, mns prisla po tydnu.
Tento mesic opet meska, nyni je to osm dni, test opet negativni, na gyndu se mi zatim nechce, kdyztak v lednu..
Nestalo se Vam neco podobneho? Cim by to mohlo byt?
Nejaky tip na bylinky ci neco takoveho na pomoc srovnani?
@Kacatko1986 a praskla ta cysta? já bych pro jistotu na tu gyndu zašla at na tebe mrknou, aby ta cysta nerostla dal..ona nemusela s MS odejit..
@gargamelinka to nevim.. je pravda, ze jsem v jednu dobu citila tlak a bolest a pak jako by ulevu a od te doby o te cyste nevim..
no tak se asi v lednu hned objednam na gyndu - ona tam stejne neni mezi svatky a ted ma uz plno..
@Kacatko1986 jak radí holky zašla bych si na gyndu, při nejhorším pro vyvolávačku.. Mě na pravidelnou ms pomohl čaj kontryhel.. 1-14dc
Tak uz jsem objednana - volno mela az sedmeho ledna:-(. ma takovy rezervacni system, coz je super.. No, nemam zadne bolesti nic, tak do te doby pockam a uvidim.