Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ctu si tady vsemozne prispevky, mozna nektera z Vas uz psala to same, tak se kdyztak omlouvam za stejny dotaz…,ja mam spatny vysledek ted po pul roce…,opet LSIL, chtela bych vedet, co Vam doporucuji Vasi gynekologove…,lecba atd..,zakroky..,jeden doktor me chce zamrazit cipek a dat terapii, asi neco na imunitu, druhy doktor mi rekl, ze zamrazeni je blbost…,ze to pak mate u dalsiho steru cisty a po letech to muze byt rovnou rakovina..Moc dekuji predem za rady!
Příspěvek upraven 17.12.14 v 23:08
Mám taky Lsil a jen mě sledují. Zmrazení jsem prodělala a gynekologa v Praze se divila, že mi to vubec dělali, že se od toho ustupuje. Chceme druhé dítě, ale ten nález by neměl být překážkou, těhotenství negraduje. Zatím to neřeším
Nene, na biopsii to podle me neni…,LSIL neni nalez na biopsii myslim..
Anonymni prosim Te..,po zmrazeni mas stale LSIL? Mne ten druhy doktor rekl, ze to je fakt blbost, je to kamarad, jelikoz tu neni, tak jsem sla k jinemu prvne..,mela jsem cerveny cipek, kvuli tomu rekl, ze to zmrazeni..,at je tam nova tkan..
Já mám nĕjaký nález na čípku už cca dva roky a co půl rok chodím na stĕr čípku.
Doktorka mi řekla, že to nic není a já prakticky nic nevím až tady čtu a bojím se ![]()
Zmrazení jsem prodělala v roce 2011, ještě před porodem. Po sexu a i po tlačeni na velkou se mi stávalo, že jsem krvacela. Přímí tam praskaly cevky. Takže zmrazení z toho důvodu. Ne kvůli nějakému nálezu, v te době jsem ani nevěděla, že by tam nějaký nález mohl být a cytologii jsem měla ok. LSIl mám od porodu konec roku 2013. Biopsii (tu mi asi dělali navíc, protože v zadance od doktora byla jen kolposkopie, což je jen vyšetření čípku, ale myslim, že to automaticky neznamenA biopsii, ale to nevím, nejsem doktor)mi dělali uz v Praze, protože jsem se mezitím přestěhovala a doktorka mě uklidnila, že LSil je vlastně dobrej nález. Včera jsem koukala na výsledky té biopsie a nepoznam z toho nic, jsou tam jen medicínské pojmy, ale kontrolu mám od té biopsie za půlroku, tedy teď v únoru. Žádné problémy nemám, takže jsem klidná.
Zvědavá borůvka: Kdyby to něco bylo tak už by tě doktorka poslala na speciální vyšetření toho čípku, tak jako mě. Takže bych byla klidná nebo bych se na to doktorky optala, pokud teda něco řekne a vysvětlí
Ani vlastně nevím, jestli ta biopsie potvrdila ten výsledek LSIl. Ve zprávě jsem to nenašla.