Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dnes jsem u svého 10 měsíčního syna našla bouličku.
Není velká, asi jako větší štípanec a bohužel zasahuje jakoby do
koečníku.
Měl průjem a byl dost opruzený. Asi ho to i bolí na pohmat, protože při omývaní sebou cuká ![]()
Dneska jsem s ním byla u doktora a v pátek jdeme na chirurgii.
Co nás čeká?
V případě operace, je lepší Motol nebo Thomayerova nemocncnice, jak dlouhá je doba hospitalizace?
Děkuji
jsem hodně vyděšená ![]()
Takze ty jeste nevis, co to je a uz se pripravujes na operaci? ![]()
Udělala jsem děsnou blbost a lovila po netu
![]()
Všechno vidím černě ![]()
Hele a nema to po tom prujmu neco jako hemoroid? Podle me te posila na chiru pro jistotu, jestli to neni pistel nebo tak.Ale myslim spis, ze vas prohlidnou jen okem, prohmatne a pujdete domu s mastickou.Ale uvidis. Ja takhle totiz plasila kvuli promodrale a jakoby prusvitne hrazy u dcery, take nas dr. poslala na chiru, tam nam nerekli v podstate nic, nijak nas nevysetrovali, jen koukli a ze to bude dobry, dodnes neni, ale tak snad to nic neni, porad me to hloda.
@tini Uklidňuju se tím, že to nic nebude ![]()
Měl popraskanou kůžičku, tak jsem mu tam třeba zanesla infekci.
Dostaneme taky mastičku a půjdeme domů ![]()
Mám strach, že nebude moct kakat, jak ho to bolí ![]()
Zatím mu tam dávám višňák.
Mluvila jsem po telefonu s doktorem. Máme hlídat teplotu, kdyby měl ve stolici krev nebo hnis okamžitě dojet ![]()
Ale už jsme na jedné operaci byli a mám tak šílený strach ![]()
Příště fakt přístup k netu ![]()
Ja byla s pulrocnim klukem na operaci abscesu u konecniku na Bulovce a dobre to dopadlo. Nejprve se to snazili resit ambulantne, tak treba se vam operace vyhne.
Mel to kamaradky syn, objevili to uz kratce po narozeni. Nejprv jen sledovali, operaci chteli naplanovat na pozdeji. Ale opakovane mu to hnisalo a dostal vysoke horecky, tak musel na operaci akutne.