Boulička v prsíčku u 5 měsíčního chlapečka

162
3.6.04 08:28

Zeptala jsem se na to švagrové je pediatrička v nemocnici,rozhodně jdi na ten ultrazvuk, ten ukáže víc někdy se to prý vytvoři z podkožního tuku a to je ok,vyřízne se cystička a je to a někdy se stane, že to může být cystička vzniklá zduřením uzlinek,ale toho se neboj, to se také odstraní a léčí,jen myslím o pár dnů dýl a chodí se stím pak na kontroly,s tou druhou variantou se zůstává v nemocnici, tak nedopusť , kdyby to tak bylo, aby tě od malého odehnali,zůstaň tam s ním i v noci,lépe to děti snášejí a rychleji se uzdraví,máš na to právo ubytování bys kromě jídla neměla platit hradí to pojišťovna.Hodně štěstí, a ať je to v pořádku, a jen nějaká maličkost.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
3.6.04 09:55

Držím ti palečky ať dopadnete dobře to víš sdělená starost je menší starost mít dítě není procházka růžovým :,-(em,ale určitě to bude dobrý napiš jak jsi dopadla Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 17:57

Milá Martino,

na Tvůj příspěvek jsem Ti chtěla odpovědět už v práci, ale kvůli hromědě papírů jsem se k tomu nedostala :( .
Když bylo synkovi cca 7. měsíců, také se mu objevila boulička - na krku. Stejně jako Ty jsem z toho byla vyplašená a běžela k lékařce.
A diagnóza byla stejná jako u Tebe!!!

Jsem ráda, že to takhle dopadlo. Hodně radostí s Patrískem!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 23:17

Martí,

tomu mému „mimískovi“ jsou už 4 roky :wink: Ale je to zlatíčko. Bulka se mu na krku občas objevila, ale jak říkám, nebylo to nic vážného, jen zduřená žlázka, což nic není. Nyní už ji nemá, a už dlouho neměl. Tak možná do necelých dvou let jsem to občas cítila, když jsem mu natírala tělíčko :P .

Ať Ti dělá Patrísek jen radost!!! Jak se jmenuje? Péťa?
Já říkám synovi „Pitrýsek“ - jmenuje se Petřík :wink: .

Dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.6.04 07:06

Marti jsem moc ráda, že jste tak dobře dopadli,držela jsem palce jak o život, to víš někdy to bývá horší, ale švagrová si to nemyslela,takže hodně radosti s mimískem.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.6.04 19:58

Ahoj Martí,

nakoukla jsem do téhle diskuze… :lol: , abych se podívala, co je u Tebe nového…

Já bydlím v Chomutově, ale v Praze mám kamarádku se dvěma holčičkama ve věku 2roky a 5let, takže tam min. 1× měsíčně jezdíme. Už jsem jednou přemýšlela o tom, se do Prahy přestěhovat, ale na druhou stranu jsem dostala strach ohledně výchovy syna… Přece jen tam je větší riziko, že se v pubertě chytne nějaké party, takže raději budu věrná Chomutovu :P . I když… koncem prázdnin se máme stěhovat do Teplic, což se moc těším. Tady bydlím skoro 2 roky a pořád si nějak nemůžu zvyknout (původně jsem totiž z již zmíněných Teplic :wink: ).

A mimochodem, opět se objevila ta červená mrška, takže další pokus selhal :cry: . Rozhodla jsem se na:,–(it na 3 měsíce HA a snad se mimísek do roka objeví :wink: .

Hodně štěstíčka s Patrískem!!! :wink: A když pojedu do Prahy, tak se můžeme s dětmi sejít :wink: , co říkáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí