Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zeptala jsem se na to švagrové je pediatrička v nemocnici,rozhodně jdi na ten ultrazvuk, ten ukáže víc někdy se to prý vytvoři z podkožního tuku a to je ok,vyřízne se cystička a je to a někdy se stane, že to může být cystička vzniklá zduřením uzlinek,ale toho se neboj, to se také odstraní a léčí,jen myslím o pár dnů dýl a chodí se stím pak na kontroly,s tou druhou variantou se zůstává v nemocnici, tak nedopusť , kdyby to tak bylo, aby tě od malého odehnali,zůstaň tam s ním i v noci,lépe to děti snášejí a rychleji se uzdraví,máš na to právo ubytování bys kromě jídla neměla platit hradí to pojišťovna.Hodně štěstí, a ať je to v pořádku, a jen nějaká maličkost.Eva
Držím ti palečky ať dopadnete dobře to víš sdělená starost je menší starost mít dítě není procházka růžovým
em,ale určitě to bude dobrý napiš jak jsi dopadla Eva
Milá Martino,
na Tvůj příspěvek jsem Ti chtěla odpovědět už v práci, ale kvůli hromědě papírů jsem se k tomu nedostala
.
Když bylo synkovi cca 7. měsíců, také se mu objevila boulička - na krku. Stejně jako Ty jsem z toho byla vyplašená a běžela k lékařce.
A diagnóza byla stejná jako u Tebe!!!
Jsem ráda, že to takhle dopadlo. Hodně radostí s Patrískem!!! ![]()
Martí,
tomu mému „mimískovi“ jsou už 4 roky
Ale je to zlatíčko. Bulka se mu na krku občas objevila, ale jak říkám, nebylo to nic vážného, jen zduřená žlázka, což nic není. Nyní už ji nemá, a už dlouho neměl. Tak možná do necelých dvou let jsem to občas cítila, když jsem mu natírala tělíčko
.
Ať Ti dělá Patrísek jen radost!!! Jak se jmenuje? Péťa?
Já říkám synovi „Pitrýsek“ - jmenuje se Petřík
.
Dobrou noc!!!
Marti jsem moc ráda, že jste tak dobře dopadli,držela jsem palce jak o život, to víš někdy to bývá horší, ale švagrová si to nemyslela,takže hodně radosti s mimískem.Eva
Ahoj Martí,
nakoukla jsem do téhle diskuze…
, abych se podívala, co je u Tebe nového…
Já bydlím v Chomutově, ale v Praze mám kamarádku se dvěma holčičkama ve věku 2roky a 5let, takže tam min. 1× měsíčně jezdíme. Už jsem jednou přemýšlela o tom, se do Prahy přestěhovat, ale na druhou stranu jsem dostala strach ohledně výchovy syna… Přece jen tam je větší riziko, že se v pubertě chytne nějaké party, takže raději budu věrná Chomutovu
. I když… koncem prázdnin se máme stěhovat do Teplic, což se moc těším. Tady bydlím skoro 2 roky a pořád si nějak nemůžu zvyknout (původně jsem totiž z již zmíněných Teplic
).
A mimochodem, opět se objevila ta červená mrška, takže další pokus selhal
. Rozhodla jsem se na:,–(it na 3 měsíce HA a snad se mimísek do roka objeví
.
Hodně štěstíčka s Patrískem!!!
A když pojedu do Prahy, tak se můžeme s dětmi sejít
, co říkáš???