Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem, jsme čerstvě přestěhovaný v jižních Čechách, chci se zeptat místních jižních občanů, bývají tady silné bouřky?
já jsem hrozný posera. Jsme původně z východu. Díky za odpověď na můj směšný dotaz
![]()
Prosimtě už se na to vyprdni. Jestli tě zajímají bouřky v JC, počkej do léta, uvidíš. Sousedy nemáte? Že se furt ptáš tady. Jsem taky z východu a kupodivu bouřky tady máme 🤔.
@LiduNe Nevím kde jsi přišla na to, že se "furt ptám ", každopádně prosimtě- tak na to nereaguj, když tě můj dotaz pohoršuje ![]()
Příspěvek upraven 30.04.24 v 04:19
@mag tak Šumava je od nás dobrých 100km + tak to by nemuselo být tak zlé ![]()
Bourky jsou prece vsude a myslim ze nejakym 100km se fakt smejou, trochu divny dotazy ne? Kdyby ses ptala na nejaky vyjimecny meteorologicky jevy, ale bourka je v te nasi maly zemicce bezna opravdu uplne vsude
@LiduNe já jsem to nikde nenašla, tak že se prostě ptám, jestli ti to vadí - nereaguj, prostý..
@CindyNoxx píše: Více
Identický dotaz týden, deset dnů zpět. Nechceš tvrdit, že o něm nevíš? To je ještě stupidnější, než samotný dotaz. Jinak, na co budu reagovat rozhodují já. Pokud nesneseš kritiku svého divného chování, nechoď na veřejnou diskuzi.
@LiduNe já jsem s kritikou v pohodě a s veřejnou diskuzí taky, jen se zamýšlím nad tím, jak tobě přijde stupidní můj dotaz a mě zase člověk, který na takový dotaz, který se mu zdá stupidní, vůbec reaguje
divná budeš asi Ty, když Ti to nedá, viď
![]()
@CindyNoxx píše: Více
Bohužel, stupidní jedinci mě vytáčí a nutí k reakci.