Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@phavran Já na bowena chodím pravidelně na jaře, vždy tak tři - čtyři sezení. Nedám na ní dopustit. Měla jsem uplně necitlivé lýtko po operaci několik let, po dvou masážích mě přišla noha k sobě. Dlouholeté bolesti zad a kyčlí mě přešli asi na rok, a to tak, že mě boleli záda asi jednou za ten rok. Velký vliv i na psychiku. Doporučuji to kde můžu. Ale jak bylo zmíněno, ne každý to umí. Byla jsem i u jiného terapeuta a to dokonce v těhotenství a to byla hrůza. Bolelo to a navíc mi udělal nějaký hmat, že jsem díky tomu měla do konce těhotenství píchání v břiše a nemohla jsem nijak cvičit apod.
Já osobně zkušenost mám a také moje sestra, já měla masáže na kyčle mám s němi už od malička potíže na kyčlích jsem změnu viděla tolik mě nebolí a už ani tolik zablokované je nemám a sestra šla právě kvůli tomu že nemohla mít miminko chodila tam dva měsíce a její přítel také a žádnou účinnost nepoznamenali ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Mám s Bowenem zkušenost 12 let. Pomohla mi v průběhu času s různými problémy - od bolestí ramene, beder, lýtek a achilovek, pravidelně bolesti krku a to není celý výčet. Obvykle do tří aplikací výrazné zlepšení. Ale musí se to umět.