Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
už 2 roky se s manželem snažíme o mimíska…jednou už se nám to povedlo-nepovedlo…v 7 týdnu těhotenství jsme o miminko přišlo, nebylo slyšet srdíčko a pak následoval potrat …
Každým dnem čekám menstruaci,poprvé po dlouhé době se na ní těším. I když to asi nebude to správné slovo…2-3. den mestruace se máme dostavit do CaR na testy krve.Pak uvidíme co bude dál.
Moc se na mimíska těšíme, ale zároveň mám hrozný strach z toho co všechno mě čeká.
Moc ráda bych si popovídala s někým kdo je na tom stejně…i když na druhou stranu bych byla hrozně ráda, kdybychom žádná tyhle starosti neměli a co nejdřív našli na testu //.
Mějte se
Iveta
Ahojda, na to nemusíš zakládat extra diskusi, je jich mraky (např. snažilky z CAR), nebo můžeš diskutovat pod deníčky snažilek, prvidelné jsou dva. Zebřičkový deníček a Psychika snažilky, kam chodím já a kam tě taky zvu. Je nás tam hodně a máme za sebou řadu nejrúuznějších zákroků a postupů, od měření bazálky přes laparky, IUI, IVF, návštěvy léčitelů až k adopci. Hodně holek zažilo bohužel i potrat. Tak jestli chceš, tak přijď na pokec.
Ahoj Ivet - já jsem ze Snažilek z CAR a je u nás spousta holek jak po potratu, po IUI, po IVF a i holky co otěhotněli přirozeně po návštěvě CARu, jestli chceš tak se za náma přijď podívat!
Tady ke odkazík:
http://emimino.cz/modules.php?…
ahoj Ivet, ja jsem na tom podobne jako ty. Snazime se rok a pul a na potratu jsem byla v 9. tydnu, missed ab. Uz je to pul roku a ted me ceka 1. IUI. Jak dlouho jsi po nem ty?
Ahojky,
já teď čekám na menstruaci, abych mohla na testy a teprve potom všechno další…
Tak to toho máš teda před sebou ještě hodně, ale není to nic hrozného!
Snad budete mít brzo výsledky a budou jen dobré a budete se moct pustit do IUI!
My jsme si tím taky museli projít, ale nic nám nezjistli, řekli, že jsme úplně zdraví a začali jsme s IUI a tomu vděčím za druhé mimčo
![]()
Přeji, aby se vám brzo zadařilo!!!
![]()
Veronika: Moc děkuji za podporu…snad se to brzo všechno podaří…
No popravdě, já tam byla zatím jednou na vstupním pohovoru, nebo jak bych to nazvala a manža i se spermiogramem 2×. Ale zatím zanechali vcelku dobrý dojem…
Je teda pravda,že většina lékařů pracuje i v Lb nemocnici, takže mám jisté favority, ke kterým bych teda rozhodně nechtěla…
No popravdě, já tam byla zatím jednou na vstupním pohovoru, nebo jak bych to nazvala a manža i se spermiogramem 2×. Ale zatím zanechali vcelku dobrý dojem…
Je teda pravda,že většina lékařů pracuje i v Lb nemocnici, takže mám jisté favority, ke kterým bych teda rozhodně nechtěla…
Ywet.. já chodím už víc jak rok. U koho jsi byla na vstupním pohovoru? Já dřív chodila k primaři ale už tam nepracuje. Tak jsem udělala kolečko po všech doktorech a vybrala si. Ke komu určitě nechceš? Klidně napiš jen křestní jméno ![]()
Na vstupním jem byli u p. MUDr. Petra…byl v celku milej, chvílema i vtipkoval…no a pana Šrámka bych na sebe už asi šáhnout nenechala…
Na vstupním jsme byli u p. MUDr. Petra…byl v celku milej, chvílema i vtipkoval…no a pana Šrámka bych na sebe už asi šáhnout nenechala…
Koukám,že ať dělám co dělám…tak odpovědi ode mě chodí rovnou 2×…
Jak dlouho se už snažíte? Prozradíš mi, co všechno mě čeká a nečeká…sice jsem si toho už spoustu našla na netu a manža by mi ho raději zakázal…ale přecejen, zvědavost se nedá ![]()
Ywet…taky k němu chodím. Snaží se a ještě jsem ho nezažila otrávenýho nebo aby neměl čas. To fakt oceňuju. Já už mám za sebou 2IVF. Teď si necháme dát mrazáčky co máme schovaný v mražáku. 1 jsem měl av Praze, v Lib to ještě nebylo. Na druhé IVF jsem byla v Lib. to se nepovedlo tak snad teď to dopadne dobře.