Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkušenost mám, ale ne na neplodnost, ale na bolest kyčle. Funguje to perfektně.
… kolik návštěv bylo zapotřebí, než se projevily nějaké výsledky? Jaké jsi měla reakce po masáží?
Já mám za sebou 4 návštěvy a pokaždé jsem reagovala jinak - asi nejsilnější reakce byla minulý týden, kdy jsem nevěděla jestli na mě leze chřipka nebo je to reakce na „bowena“, ale během dvou dnů se vše dostálo do normálu, takže asi reakce na masáž.
Neznáš nějaké stránky (kontakty), kde bych se o této masáži dověděla víc. Mě se zatím podařilo na netu najít spíš jen obecné info.
Díky moc.
Ahoj Réňo,
chtěla jsem se zeptat, jak jsi na tom po létech s Bowenovou masáží, Jestli ji v léčbě neplodnosti můžeš doporučit nebo nee. Řešíme stejný problém
Díky, Irena
Ahoj, pomohla někomu Bowenova masáž k otěhotnění? Uvažuju o ní… ![]()
To by mě také zajímalo… a jaký je rozdíl třeba mezi tím a dornovou metodou atd.
Ahoj, je tady někdo kdo chodí pravidelně na tyto masáže?
Ja chodím už cca 6 měsíců a zajima mě, jak prožíváte stavy po masáži, jestli po citujete změnu.
děkuji.
@Věrka.. Chodila jsem pravidelně před pár (asi třemi)lety. Pak jsem otěhotněla, takže jsem přestala a ještě jsem nezačala. Já se po masáži cítila dobře. Hezky jsem se uvolnila, pan masér mě i hezky „prokřupal“, jen jsem si musela hlídat příjem tekutin. Pokud jsem dostatečně nepila, bolela mě hlava. Ale určitě se k masážím zase vrátím. Mě dělaly vyloženě dobře, cítila jsem se po nich uvolněná a protažená.
@Ssasanka píše:
To by mě také zajímalo… a jaký je rozdíl třeba mezi tím a dornovou metodou atd.
Rozdíl je takový, že Dornovka se zabývá výhradně postavením kostí. Bowenova technika se zabývá naopak zase výhradně měkkými tkáněmi a jejich vlivem na kosti. Efekt je o tom, aby měkké tkáně (nejenom svaly) ovlivňovaly svým tahem kosti tak, aby byly v optimálním nastavení. Dále aby byly přiměřeně uvolněné a umožňovaly tak funkci právě svalů, orgánů i nervů. Tím se dostáváme k vlivu na plodnost. Pokud máte v břiše něco staženého, a to není žádná rarita, hůře se orgány prokrvují, tím mají i horší imunitu, protože imunita je tam, kde je krev. Mají horší výživu, což má vliv na jejich funkci. To tedy k funkční neplodnosti ve zkratce. Toto je jen malá část z působení Bowenovy techniky. Pokud máte zájem o hlubší informace, třeba i ohledně řešení konkrétních potíží, ráda zodpovím jakékoliv dotazy dana@bowencentrum.cz
@Věrka.. píše:
Ahoj, je tady někdo kdo chodí pravidelně na tyto masáže?
Ja chodím už cca 6 měsíců a zajima mě, jak prožíváte stavy po masáži, jestli po citujete změnu.
děkuji.
Ze zkušenosti vím, že reakce jsou prakticky vždy. Takto to vypadá, že změnu po 6ti měsích nepociťujete… Ale asi to tak jen vyznělo. Pokud máte zájem o hlubší informace, třeba i ohledně řešení konkrétních potíží, ráda zodpovím jakékoliv dotazy dana@bowencentrum.cz
@baluuu8 píše:
Ahoj, pomohla někomu Bowenova masáž k otěhotnění? Uvažuju o ní…
Doufám, že už jste dávno těhotná nebo dokonce po porodu
Tedy pro ostatní - Bowenova technika toto dokáže, záleží na šikovnosti terapeuta. Rozhodně ji doporučit lze. Pokud máte zájem o hlubší informace, třeba i ohledně řešení konkrétních potíží, ráda zodpovím jakékoliv dotazy dana@bowencentrum.cz
@Réňa píše: … kolik návštěv bylo zapotřebí, než se projevily nějaké výsledky? Jaké jsi měla reakce po masáží?
Já mám za sebou 4 návštěvy a pokaždé jsem reagovala jinak - asi nejsilnější reakce byla minulý týden, kdy jsem nevěděla jestli na mě leze chřipka nebo je to reakce na „bowena“, ale během dvou dnů se vše dostálo do normálu, takže asi reakce na masáž.
Neznáš nějaké stránky (kontakty), kde bych se o této masáži dověděla víc. Mě se zatím podařilo na netu najít spíš jen obecné info.
Díky moc.
Docela dost informací je na bowencentrum.cz dá se tam i zeptat, odpověděli mi rychle a dost podrobně.
Ahoj,
najde se tu někdo, kdo má zkušenosti s Bowenovou masáží? Pokud ano, s čím pomohla a po jaké době?
Děkuji a prosím žádné reklamní příspěvky ![]()
@Réňa píše:… kolik návštěv bylo zapotřebí, než se projevily nějaké výsledky? Jaké jsi měla reakce po masáží?
Díky moc.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojky,
s partnerem se snažíme o mimčo, stále se nedaří a švagrová mi poradila ať zkusím „bowena“. Má některá zkušenost s bowenovou masáží? Pomohla?