Box do auta Sunshine Kids

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26890
17.5.12 21:16

Box do auta Sunshine Kids

Ahoj, je tu prosim nekdo, kdo ma tento box na sedadlo do auta?
Docela se nam libi, ale zajimalo by nas, jakym stylem se k sedadlu pridelava. Nikde to neni vyfocene ani popsane…
Mame v aute vzadu loketni operku, takze by se to davalo na ni, ne primo na sedadlo. Pujde to tam i tak?

Diky moc predem, snad se najde nekdo, kdo to ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1836
17.5.12 21:58

Omlouvám se - zkušenost nemám, ale také o něm uvažuji (mám SK oranizér na kočárek a jsem max spokojená). A přesně TOTO jsem nedávno řešila, tak tu budu špijonit, co kdo odpoví… :oops: ;)

PS: Taky mám vzadu opěrku, ale nenapadá mě, jak to za ní přichytit… Bude v tom nejspíš jiný fígl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
17.5.12 21:59

@Nik77 Uz jsem se radovala, ze nekdo vi, kdyz jsem videla novy prispevek :-) Tak snad nekdo odpovi… :think:
Jako pisou tam, ze jde pridelat k sedadlu, ale fakt me nenapada jakym zpusobem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
17.5.12 22:10

Tak jsem koukala a teda netuším jaké uchycení tam může být. Ale co třeba toto http://www.detskyraj.cz/…lni-stolecek nebo toto http://www.detskyraj.cz/…ka-s-kapsami

zabere to mín místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 22:48

Já bych i podle fotek ze zahraničních shopů řekla, že to žádné uchycení k sedačce nemá. Je to jen krabice s pásky, které drží obsah uvnitř, ale není asi nic, co by drželo krabici na sedačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.5.12 08:16

Když si ten bvox vyhledám na německém googlu, tak píšou, že perfektně zapadá mezi dvě autosedačky, ale o uchycení k sedadlu nic. :nevim: Na MMB ho jedna paní prodává použitý, tak bych se zeptala jí, jak se ten box dá přichytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.5.12 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
18.5.12 20:46

@Raduš.ka44 Diky moc, napsala jsem pani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí