Box na svačinu

5316
8.9.22 14:10

box na svačinu

Ahoj, poradíte jaký koupit dítěti box na svačinu? Potřebuju, aby byl vícekomorový (dvoj, případně rozdělitelný na troj), aby dobře těsnil a nebyl zase úplně obrovský. Měla jsem vyhlídlý tento od Dedra, ale 25×18×8 cm už mi přijde zbytečně moc velké, to by zabralo půlku aktovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
8.9.22 14:25

Máme z Lidlu - typ stejný, jen ty rozdělovací přepážky jsou vydávací. Těsní dobře a je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
8.9.22 14:26

Já teď koupila synovi v Kiku boxík, má 18×16× 6,5 a už tak teda zabere víc místa, ale furt to není taková pohroma. Ma 3 přihrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
8.9.22 14:45

B. Box

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.9.22 14:49

Za mě taky B. Box, je super a mají více velikostí. Lze do něj dát i jogurt a nic nikam nevyteče. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
8.9.22 14:50

Taky b.box. mame vsechny velikosti a hodi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
8.9.22 15:03

Super díky, ten b.box bude asi přesně to, co jsem potřebovala :) Jen by teda nemusel stát takovou pálku :mrgreen: no co nadělám. Díky za recenze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
8.9.22 15:17

Ten b.box se nedá mýt v myčce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
8.9.22 15:20

To nevim, davame do mycky normalne🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
8.9.22 15:26

Nikdy jsem tyhle boxy nepochopila. Obyčejná krabicka na ovoce a zeleninu a pečivo zabalit do potravinky…
Mam stohovatelné krabicky, jeden typ, denně si nosim jidlo do. prace…
Tri velikosti krabicek, na všechny sedí vršek.
Takovahle krabicka zabere pul tašky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2653
8.9.22 15:30
@Anais Brno píše:
Nikdy jsem tyhle boxy nepochopila. Obyčejná krabicka na ovoce a zeleninu a pečivo zabalit do potravinky…
Mam stohovatelné krabicky, jeden typ, denně si nosim jidlo do. prace…
Tri velikosti krabicek, na všechny sedí vršek.
Takovahle krabicka zabere pul tašky :nevim:

Jenže třeba já ty krabičky ještě převazuju gumičkou a ani tak není stoprocentní, že se neotevře. To u toho boxiku je. V tom vidím ten rozdíl. Jinak rozměrově jsou krabičky lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
8.9.22 15:42

@mokkk nikdy se mi nestalo, že by se mi nebo synovi krabička sama otevřela a to to jídlo si do práce v nich už nějaký ten rok nosím…

• Citovat
  • Upravit
2454
8.9.22 15:54

Dávám do kulatých šroubovacích - nevím jméno, ale původně to je určené pro batolecí přesnídávku. Jsou malé a když se to sní, dají se štosovat, takže nezabírají tolik místa. Spíš jde o ten typ - co se šroubuje, to nevyteče, natož aby se to otevřelo, což se mi normál svačinovek a kuchyňských dóz dělo furt, v podstatě jen po pár krocích, co jsem vyšla z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
8.9.22 17:19

Používám tyhle, jídlo nosím denně 20 minut svižné pěší chůze nebo v batohu na kole a jídlo vždy spolehlivě najdu v krabičkách…

• Citovat
  • Upravit
74217
8.9.22 17:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení