Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradíte jaký koupit dítěti box na svačinu? Potřebuju, aby byl vícekomorový (dvoj, případně rozdělitelný na troj), aby dobře těsnil a nebyl zase úplně obrovský. Měla jsem vyhlídlý tento od Dedra, ale 25×18×8 cm už mi přijde zbytečně moc velké, to by zabralo půlku aktovky
Máme z Lidlu - typ stejný, jen ty rozdělovací přepážky jsou vydávací. Těsní dobře a je menší.
Já teď koupila synovi v Kiku boxík, má 18×16× 6,5 a už tak teda zabere víc místa, ale furt to není taková pohroma. Ma 3 přihrádky.
Za mě taky B. Box, je super a mají více velikostí. Lze do něj dát i jogurt a nic nikam nevyteče. ![]()
Super díky, ten b.box bude asi přesně to, co jsem potřebovala
Jen by teda nemusel stát takovou pálku
no co nadělám. Díky za recenze ![]()
Nikdy jsem tyhle boxy nepochopila. Obyčejná krabicka na ovoce a zeleninu a pečivo zabalit do potravinky…
Mam stohovatelné krabicky, jeden typ, denně si nosim jidlo do. prace…
Tri velikosti krabicek, na všechny sedí vršek.
Takovahle krabicka zabere pul tašky ![]()
@Anais Brno píše:
Nikdy jsem tyhle boxy nepochopila. Obyčejná krabicka na ovoce a zeleninu a pečivo zabalit do potravinky…
Mam stohovatelné krabicky, jeden typ, denně si nosim jidlo do. prace…
Tri velikosti krabicek, na všechny sedí vršek.
Takovahle krabicka zabere pul tašky
Jenže třeba já ty krabičky ještě převazuju gumičkou a ani tak není stoprocentní, že se neotevře. To u toho boxiku je. V tom vidím ten rozdíl. Jinak rozměrově jsou krabičky lepší.
@mokkk nikdy se mi nestalo, že by se mi nebo synovi krabička sama otevřela a to to jídlo si do práce v nich už nějaký ten rok nosím…
Dávám do kulatých šroubovacích - nevím jméno, ale původně to je určené pro batolecí přesnídávku. Jsou malé a když se to sní, dají se štosovat, takže nezabírají tolik místa. Spíš jde o ten typ - co se šroubuje, to nevyteče, natož aby se to otevřelo, což se mi normál svačinovek a kuchyňských dóz dělo furt, v podstatě jen po pár krocích, co jsem vyšla z domu.
Používám tyhle, jídlo nosím denně 20 minut svižné pěší chůze nebo v batohu na kole a jídlo vždy spolehlivě najdu v krabičkách…
Kupovala jsem dětem letos sistema. https://www.krabickyshop.cz/…-l--sistema/?…
https://www.krabickyshop.cz/…-l--sistema/?…