Šikana 2. třída

Anonymní
7.9.22 17:52

Šikana 2. Třída

Hezky den,

mam syna 7 let.
Jejich trida se rozpadla(bylo jich malo) a tak je rozhazeli do ostatnich. Novy skolni rok, novy rocnik, novy KOLEKTIV.
Syn se dobre ucil a uci, do skoly se tesil, basnil o tom cele prazdniny ❤️️
Je snedsi pleti ale cernousek neni a i kdyby byl. Je silnejsi postavy ale tloustik taky uplne neni. Je takovy mohutny a vysoky zaroven.. ale i kdyby byl sakra proc? Co to jste nekteri za rodice, ze sve deti neumite vychovat??!

Dnes prisel s tim, ze tam ma chlapecka, ktereho nema rad.. Kdyz jsem ho vyzpovedela proc tak rikal ze to zacalo od 2.ho dne.. Posmiva se mu v jidelne. A dnes to vygradovalo. Ze nema rad cernochy, cerny a cernou barvu, stipal ho, strkal ho, nadaval do tlustych.. Zastala se jedna spoluzacka a uz to taky schytala.. Ostatni si pry nevsimali.. Povidali si.. Mam chut jit zitra zbourat skolu. Chtela jsem hned po vyucovani ale byla tam uz jen pani druzinarka.. Urcite nechci byt za hysterku.. Ale ani pozorovatel.. Vzdy pokud se to neutne se sikana jen stupnuje. Chci aby byl muj syn v bezpecnem prostredi a mel klid na uceni. Aby chodil do skoly bez stresu.. Vime, jak par pripadu sikany skoncilo a ja chci jednat hned. Nabizi se mi dve varianty, pockat na rodice pred skolou. Absolutne nevim jak vypdaji.. A nebo kontaktovat ucitelku/reditelku.. Mate nekdo zkusenost. Prosim pomoc, budu rada za jakekoliv rady.. Omlouvam se za rozhorceni.. Ti rodice co zazili jiste pochopi.. Jsem v slzach ale musim byt silna..

Ze zrovna tohle muselo potkat meho syna, a jeste tak brzy..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nicky1317
7.9.22 18:00

Já bych šla za třídní učitelkou zítra.

• Citovat
  • Upravit
3081
7.9.22 18:01

:hug: Určitě kontaktovat učitelku i ředitelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 18:02

Bohuzel me do skoly nepusti, pokud nemam domluvenou schuzku. Jsem pouze rodic.. Podle pani vratne..

• Citovat
  • Upravit
Auhagenn
7.9.22 18:03

Ahoj, naprosto ti rozumím a děláš dobře, že to řešíš hned v začátcích. Dojdi nejdříve za paní učitelkou a pokud to nepomůže, tak za ředitelkou, která by to měla řešit s rodiči i s tebou.

• Citovat
  • Upravit
66446
7.9.22 18:03
@Anonymní píše:
Bohuzel me do skoly nepusti, pokud nemam domluvenou schuzku. Jsem pouze rodic.. Podle pani vratne..

tak si tu schůzku domluv, ne. Bud zavolej učitelce, jestli máš telefon, nebo napiš mail, nebo přes Bakaláře, prostě tak, jak se běžně komunikuje se školou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37269
7.9.22 18:05

Řešit s třídní, jakž to chces řešit s rodiči, když je neznáš? Navíc když budete mít prostředníka, tu učitelku, tak se to celé bude řešit víc v klidu, než když na někoho hystericky nabehnes na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
7.9.22 18:05

Domluvte si schůzku a řešte to s učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 18:06

Je snědší pleti. Sama to píšeš…některé děti jsou nevyzpytatelné. U mě ve třídě se Romovi nesmáli, že je snědý. Ale že nebude mít základní vzdělání, když vychází s 12 pětkami…že v hodinách nepracuje jako ostatní.
Zajdi za třídní, ať se to řeší co nejrychleji. Musí mít na škole poradenský tým, který ví, co a jak. Držte se. Přinejhorším-změna školy. :?

• Citovat
  • Upravit
44301

Domluv si ihned schůzku v neodkladné záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mrzí mě to čím si teď procházíte, já si zažila šikanu s dcerou a bylo to šílený, dodnes a to její 16 let mívá úzkosti a noční můry… hrozný co malé děti dokáží.
Prosím tě hlavně to řeš, tady není na co čekat.

Prosím anonym, citlivé téma o mé rodině.
Simona

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@vokishka dekuji, pracuji na tom :srdce:
Co kdyz se pani ucitelka ale neozve do rana..?

• Citovat
  • Upravit
66446
7.9.22 18:08
@Anonymní píše:

no to se asi neozve, pouč syna, at si ho nevšímá, řekni mu, že na tom pracuješ, aby věděl, že jsi to nehodila do autu a prostě počkej na učitelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44301
7.9.22 18:09
@Anonymní píše:

Zavolat jí před školou, počkat na ní. Zavolat do kanceláře, říct, co potřebuješ řešit. Určitě by to měli vědět. Když se to neutne v počátku, bude se to zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 18:10
@Anonymní píše:

Počítej s tím, že se ozve nejdříve ráno, až otevře email. Nemá povinnost pracovat večer. Já jsem na jeden email z 2.7. Odpovídala 25.8…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi