Boxspring postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.11.24 14:14

Boxspring postele

Zdravim, mate nekdo tuto postel? Doporucil byste mi nekdo kvalitni, na ktere se spi dobre? Nechci nejakou, na ktere se propadnu, aby nebyla mekka, ale zase ne nejak extremne tvrda…
A jak se povlika ten topper?(prosteradlo myslim)
Vybiral jste nekdo tuto postel pres internet a jak jste tipli, ze vam bude vyhovovat?

Prvne jsme chteli normalni, ale jedina matrace, ktera sice stala 37 tisic (manzelska),tak vyroba by trvala nekolik mesicu..tak jsem se nakonec rozhodla, ze boxspring by byla lepsi…

Prosim vase rady… stehujeme se od 1.12.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
12.11.24 16:00

Já mám několik let tuhle, jako jsem spokojená, ale ten topper mi leze na nervy. :lol: Časem se začal sunout dozadu, takže ho musím vždycky ráno po stlaní posunout zpátky k čelu. Když to neudělám, mám pak polštář v tý díře. Brala bych, kdyby se na tu matraci dal nějak přichytit, třeba sucháčem nebo tak něco.
Povlíkám to dohromady s matrací, ale jak je to vysoký, chce to koupit širší prostěradlo.

https://sedacky-nabytek.cz/…g-alicie-160

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.11.24 18:19

Mame boxpring pistele od Materasso, slov. firma, uz 10 let. + matrace jsme si na ne dokupovali, manzel ma matraci Feretti a ja ze studene svyc.peny,krasne me objima, az tak me hycka. A i ta manzeliva matrace je mic prijemna, na tu moji bxla zaruka 10 let, na tu 2. 5let; obe tedy uz mame 10 let a porad drzi tvar, nejsou prolezele, ale min.2× za rok je pretacim.

Dnes tyto matrace ale stoji cca 20tis./1 ks.

Zadny toper nemame ani nepotrebujeme, resp. ho ani mit nemuzeme, protoze mame v postelich el. polohovatelny rost na dalkac - nejlepsi vychytavka hned po mycce a pracce! :palec:

Pokud mas doma robotaka, tak to nezapomen zohlednit u vysky postele od zeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný