Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně rozumím termínu neutěšená situace
hodně bojuju s prostorem, takže jsem i na hračky pořídila úložné boxy pod postel ** samozřejmě nemusí být pod postelí, jeden máme dokonce pod konferenčním stolem v obýváku, není to ani vidět, spokojenost ![]()
Edit admin - odstraněn odkaz
Doufám, že vám všem boxy pomůžou. U nás je stále v oblibě je všechny vysypat dřív, než se maminka otočí. Třídění hraček nám stále moc nejde. Kolik mají vaše děti let? Jestli se můžu těšit, že se to zlomí, nebo jestli mám „přitvrdit“? ![]()
Tak já žiju s dědou a dcerou v obýváku kde jsou 2 gauče a dětská postýlka pod oknem okna máme zamčené aby holka nevypadla babička je v ložnici sama je ležák co se hraček týká máme jich už moc vyřešeno tak že u stropu máme v obýváku síť na plyšáky pak na dveřích závěsný organizér a na zdi šňůru s karabinami kde jsou opět plyšáci vedle postýlky je látkový box zase plyšáci no a kuchyně kýbl od štuku plastové hračky co se dětského oblečení týká mám jednu skříň s dvaceti plastovými boxi no jsem jak sardele v konzervě ale sranda když přišla sociálka prej toliko Hráček a oblečení v tak malém obýváku takže ano dá se to super jsou ty sítě na strop.
Takže se to zvládnout dá využili jsme byt na maximum co se obýváku týká ta síť u stropu je báječná a hodně unese a lano s karabinami vystačí na 20 plyšáků no pak jeden látkový box a mezi kuchyní a obyvakem ten kýbl no pak koupelna síťka s hračkami do vany takže pochvala že se dobře starám a plyšák od sociální pracovnice kterou mám na poradenství pro Aničku no nějak se nám ty hračky mnozí mi hrabne hlavně když vysypeme box tak není holka v plyšácich vidět je jí 7 měsíců takže pokud nemáte místo zkuste strop a zdi tam se toho vejde víc než na zem.No to jsou ty dárečky jeden malej na hraní a máte hraček jak Santa na severním pólu
Tak my jsme v obýváku 3 lidi já děda a dcera 7 měsíců takže u zdi 2 gauče u sebe a pod oknem palma a vedle dětská cestovní postýlka okna jsou zamčené proti pádu a oblepene fólií proti rozbití no hraček máme moc hrůza neskutečná. U stropu nad gaucem je síť s plyšáky a na zdi šňůra s karabinami zase plyšáci a vedle postýlky uprostřed mezi gauče látkový box zase plyšáci a u linky mezi kuchyní a obyvakem kýbl od štuku plastové hračky. Na dveřích obýváku závěsný organizér na hračky zase plyšáci a koupelna organizér hračky do vany. Hlavně že babička má ložnici celou pro sebe no je ležák tak tu využít nemůžeme. Hele strop samej plyšák tam se vejde víc než na zemi jinak to nešlo to jsou fur dárečky pro Aničku že máme hraček jak Santa Claus na severním pólu a jednoho skřítka co je doma snad vyrábí mi přišla domů sociální pracovnice kterou mám jako poradkini a přinesla plysaka když viděla ten organizovaný chaos šla do kolen to je hraček a já nesu další. No oblečení má Anička celou skříň s 20 boxi něco se koupilo něco dostala no je to holka šikovná už leze sedí klečí a obchází nábytek je to malá bojovnice někdy mi zní hrabe ale přežila hodně stačí jedna opice která vydá za čtyři štěstí že je jedináček mohli být čtyř holky ale strebali se a zůstala jen ta naše Rambo holka však dala doktorům v porodnici zabrat to byla rvačka u prohlídek a u krmení z láhve však má sílu ze spirani babičky kterou zvedala semnou když byla v břiše jen ten brek jsem nezvládala no vyřešeno špunty a klapkami na uši to neslyším nic jenom kontroluji holku že jsem vedle ní jinak moc často nebrečí ale když začne tak Godzilla v televizi je kanárek ale jo dá se zvládnout hodně když má člověk kolem fajn lidi začátky byli psycho ale sehráli jsem se. Jinak dík všem za rady a pomoc s vyřešením nedostatku prostoru.