Boxy na hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sao
1827
17.3.14 13:52

Boxy na hračky

Ahojte, chtěla bych poprosit o radu. Kvůli naší neutěšené situaci u nás doma, kdy máme kvůli špatnému systému uložení hraček neustále bordel a třídíme několikrát denně různé druhy stavebnic atd., bych si ráda pořídila nějaké uzavíratelné úložné boxy na hračky, aby si dítě mohlo vzít vždy jen ten jeden a teprve až by ho uklidilo, mohlo by si vzít na hraní jiný. Jenomže jsem koukala na netu na ty ceny, a je to hrůza, při množství hraček které doma máme bych jich musela koupit x a na to prostě nemám. Takže mě napadlo něco takového si doma vyrobit, něco jednoduchého, ale vůbec mě nenapadá jak a z čeho. Neměl by tady někdo tip, jak ten systém doma nastolit :D? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101480
17.3.14 13:55

@sao Neporadím, ale ráda si počkám na rady, máme stejný problém… a hračky všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.14 13:55

@sao uplést z papíru :mrgreen: dělám a je to super, náklady jsou minimální. Jinak co ozdobit nějaké klasické kartonové krabice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.3.14 13:59

Buď oblepit balícím papírem krabice od bot (nebo jiné podle velikosti), nebo my používáme kombinaci tohoto http://www.ikea.com/…ts/30115599/ a tohoto http://www.ikea.com/…s/S49871676/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
17.3.14 14:02

Tyjo, aha :lol: Dík za rady, ani jsem nečekala že mi takhle pomůžete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
17.3.14 14:03

@PetiteFillette Cena dobrá, že bych do toho šla…? :think: Ještě se podívám po krabicích od bot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.3.14 14:04

Máme různé boxy na kolečkách od Kauflandu až po IKEA a binec je stejně :-)
Zvlášť LEGO se v krabicích špatně hledá, takže se to povaluje okolo boxu dál.
Ale počkám si jak zavedeš systém „braní si další hračky až po uklizení té původní zpět do krabice“. To je na nobelovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
17.3.14 14:06
@dalimil píše:
Ale počkám si jak zavedeš systém „braní si další hračky až po uklizení té původní zpět do krabice“. To je na nobelovku :-)

Já bych taky ráda, ale to bych asi musela vytvořit nějaký systém ukládání krabic, kam bych dosáhla jen já, že by byly na příděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.3.14 14:17

@dalimil @j.a.n.i1 U nás to docela funguje :) Mám děti 6 a 2 roky. Jedna krabice s top stavebnicí je po ruce pořád a když chtějí nějakou jinou, musí si o ni říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.3.14 14:18

A co třeba nějaké krabice od plínek? My máme třeba krabice od plínek z DM drogerie. Můžou se třeba oblepit nějakým hezkým balícím papírem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
17.3.14 14:20

@PetiteFillette Mám to v plánu :-) akorát se obávám toho, že si postaví žebřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.3.14 14:32

Praktikovala jsem krabice od banánů a bot. Koupila jsem tapetu, oblepila a systém hezkých krabic byl na světě. Rozhodně mi nevadilo, když v tom Veru řádila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.3.14 14:35

@j.a.n.i1 Tak mladej je toho taky schopnej, naštěstí ho to ještě nenapadlo :lol: Resp. je při zemi dostatek zajímavých věcí, aby ho to nemuselo napadat :) A starší si kdyžtak židli přistaví a podá si sama, když nejsem v dosahu nebo se jí nechce čekat, až přijdu vyhovět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.3.14 14:39
@PetiteFillette píše:
@dalimil @j.a.n.i1 U nás to docela funguje :) Mám děti 6 a 2 roky. Jedna krabice s top stavebnicí je po ruce pořád a když chtějí nějakou jinou, musí si o ni říct :nevim:

krása!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
17.3.14 16:09

Tak jsem našla nějaké krabice od všeho možného a udělala jim před chvílí v pokojíčku tak trošku pořádek :D Sama jsem zvědavá jak se mi podaří je naučit, aby si každou hračku nejdřív uklidili než si vezmou další, ale teď mají třeba lego a nic jiného (zatím) neroztahují, u nás totiž funguje, že co není na očích, to je neláká. Některé hračky máme v krabičkách a kufřících už delší dobu a neroztahují je tolik, jako ty, co jsou volně ve skříňkách nebo poličkách. A taky se to líp uklízí, když každá hračka má svůj box. Takže snad to teď bude lepší. Ono je těžké uhlídat tři děti, zvlášť když si každý chce hrát s něčím jiným v jiné místnosti, aby po sobě uklízely. Ale chci je k tomu nějakým způsobem vést, protože už jsem na prášky z toho neustálého uklízení všudypřítomných blbostí, a jim většinou stačí 5 minut, aby z baráku udělali kůlničku na dříví, ale pak to uklidit, to je tak na hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný